- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

600 de elevi din sectorul 5 vor beneficia de sprijin prin programul Burse „Educație pentru viitor” – Bursele Fundației Tinmar”

28 Mar, 19:25 • Bumbeneci Diana
Primăria Sectorului 5, împreună cu Fundația Tinmar, lansează programul de burse „Educație pentru viitor - Bursele Fundației Tinmar”, program care are ca scop stimularea performanței în educație.
600 de elevi din sectorul 5 vor beneficia de sprijin prin programul Burse „Educație pentru viitor” - Bursele Fundației Tinmar”

Aproape 600 de elevi din Sectorul 5 vor avea acces la burse de merit oferite de Fundația Tinmar, în anul școlar 2024, fiecare bursă dintre cele 600 însumând 100 euro/lună pentru activități educaționale. Valoarea proiectului este de aproximativ 400.000 de euro și vizează elevi cu media notelor peste 9,50.

„Educație pentru viitor” – Bursele Fundației Tinmar” pentru elevii din Sectorul 5

În acest mod, elevii sunt sprijiniți să-și continue parcursul educațional, să-și descopere și să-și dezvolte abilitățile și talentele individuale și să aibă acces la oportunitățile pe care educația le oferă, conducând în cele din urmă la o societate mai echitabilă și mai prosperă pentru toți.

Colaborarea între Primăria Sectorului 5 și Fundația Tinmar s-a născut în mod firesc, pentru că atât reprezentanții Primăriei, cât și cei ai Fundației consideră că investițiile în educație sunt fundamentale pentru dezvoltarea durabilă a comunității.

Proiectul „Educatie pentru viitor- Bursele Fundației Tinmar”  se dorește a fi continuat și în următorii ani și extins la nivel național.

„În fiecare elev vedem o promisiune pentru viitorul nostru, iar educația de calitate este cheia pentru a debloca acest potențial. M-am născut și am crescut în sectorul 5, astfel că simt o conexiune profundă și personală cu această comunitate. Parteneriatul dintre Fundația Tinmar și Primăria Sectorului 5 este o dovadă a angajamentului comun de a oferi aceste oportunități esențiale tinerilor, pentru a construi o societate mai înțeleaptă, mai echitabilă și plină de oportunități.”, a transmis Președintele Fundației Tinmar, Ionuț Bonoiu.

„Prin colaborarea strânsă cu Fundația Tinmar, ne unim forțele pentru a ne asigura că educația devine un pilon de bază în dezvoltarea comunității noastre. În Sectorul 5 sunt cele mai multe cazuri sociale și mulți dintre copiii proveniți din familiile defavorizate nu au șansa la educație de calitate. Acest proiect reprezintă mai mult decât o investiție în viitorul tinerilor noștri; este o investiție în viitorul Sectorului 5 și al societății în ansamblu. Mă angajez să sprijinim și să extindem aceste inițiative, pentru ca fiecare copil să aibă acces la educația de care are nevoie pentru a reuși.”, este mesajul transmis de Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Vezi și: Ministerul Muncii are planuri mari pentru români! Simona Bucura Oprescu: „Românii care au plecat la muncă peste hotare să revină acasă”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult