- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Actiunile Yahoo incep sa creasca, dupa reluarea dialogurilor cu Microsoft

25 Jun, 10:48 • Redactia DailyBusiness
Valoarea actiunilor Yahoo, aflata aproape intr-o continua scadere, a inceput sa creasca marti, cand mai multe portaluri de stiri si blog-uri au titrat ca grupul a reinceput dialogurile cu Microsoft pentru vanzarea diviziei de cautare pe Internet, a scris Associated Press.
Actiunile Yahoo incep sa creasca, dupa reluarea dialogurilor cu Microsoft

Valoarea actiunilor Yahoo a crescut marti cu 59 de centi, echivalentul a 2,8%, pana la 22,04 $, cea mai mare crestere inregistrata de Yahoo in ultimele doua saptamani.

Titlurile Yahoo au scazut aproape continuu de cand compania a anuntat ca va incheia un contract de publicitate online cu Google.

Atat portalul de stiri Cnet.com, cat si blog-ul Silicon Alley Insider, au scris ca Yahoo si Microsoft se afla din nou in dialoguri pentru vanzarea diviziei de cautare online a Yahoo, intr-o afacere ce s-ar putea ridica la 9 mld. $.

Cele doua site-uri au citat persoane familiare cu situatia.

Tracy Schmaler, purtatorul de cuvant al Yahoo, a refuzat sa comenteze in legatura cu aceste informatii. Pe de alta parte, reprezentantii Microsoft au spus ca sunt dispusi sa ia in considerare o afacere cu Yahoo, la un nivel mai mic decat preluarea integrala a companiei.