- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Un blog financiar detinut de o singura persoana s-a vandut cu 12,4 mil. $

02 Oct, 16:42 • Redactia DailyBusiness
Site-ul de informatii financiare american Bankrate.com a anuntat ca a achizitionat blogul Bankaholic.com, care ofera informatii financiare, de tranzactionare, bursiere sau asigurari, contra sumei de 12,4 mil. $, a scris MarketWatch.
Un blog financiar detinut de o singura persoana s-a vandut cu 12,4 mil. $

Pe langa cei 12,4 mil. $, este posibil ca persoana fizica ce detinea Bankaholic.com sa mai primeasca 2,5 mil. $ in functie de performantele blog-ului in urmatoarele 12 luni.

Pe langa informatiile financiare, Bankaholic.com ofera si sfaturi si consultanta clientilor unor banci, atragand si comentariile acestora.

„Am lucrat cu Bankaholic inca din iulie si am putut vedea cu ochii nostri traficul mare si calitatea blog-ului”, a declarat Thomas R. Evans, presedinte si director executiv al Bankrate. „Bankaholic este foarte bine indexat pe motoarele de cautare, inclusiv pentru cuvinte cheie precum ‘credit card’ si ‘deposit’. Consideram ca traficul lor ne va creste veniturile”, a continuat Evans.

Bankrate a preluat deja operatiunile si managementul Bankaholic.com. John Wu, autorul blog-ului, este singurul angajat si va lucra impreuna cu Bankrate pe o perioada nespecificata de timp.

Resurse suplimentare – Despre tranzactie a scris pe blog-ul personal Bobby Voicu.

– Pe anumite pagini de Internet, comentariile desemneaza aceasta ca fiind cea mai mare suma platita vreodata pentru un blog.