- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Top 10 cele mai impresionante hoteluri de lux inaugurate in 2011 (FOTO)

10 Jul, 11:24 • valentin..nicolae
Plaje exotice, peisaje desprinse parca din vis, safari, lux, eleganta si intimitate, acestea sunt atu-urile unora dintre cele mai impresionante hoteluri de lux, inaugurate in acest an, in lume. Vezi mai jos vedetele topului alcatuit de Travel and Leisure.
Top 10 cele mai impresionante hoteluri de lux inaugurate in 2011 (FOTO)


1. Hotelul Cosmopolitan, Las Vegas

, este un loc pentru cei pasionati de arta si design, dar si pentru gurmanzi. Hotelul, construit in urma unei investitii de 3,9 miliarde de dolari, are aproape 3.000 de camere, dispuse pe 52 de etaje, un casino intins pe 9.000 mp si o zona de retail de peste 25.000 mp.

[b]2. Complexul Olarro, Loita hills, Kenya.[/b] Este vorba despre un resort exclusivist si intim, alcatuit din opt vile de lux, din care puteti privi rezervatia naturala Masai Mara (sud-vestul Keniei). Design-ul interior inspira liniste prin combinatia de alb si culori neutre calde. Resortul are restaurant, spa si piscina.

[b]3. GoldenEye Hotel&Resort.[/b] Acest complex exotic, localizat pe coasta nordica a insulei Jamaica, intr-o laguna, este alcatuit din 11 vile si 6 apartamente, dispuse de-a lungul plajei. Cantareata americana Beyonce si sotul ei Jay-Z sunt printre musafirii preferati ai acestui resort.

[b]4. Banyan Tree Al Wadi, Ras Al Khaimah, Emiratele Arabe Unite.[/b] Piscina privata? Dune de nisip? Plimbari pe camile? Intimitate? Banyan Tree Al Wadi, ascuns in desert, la 45 de minute de Dubai, este o oaza de relaxare pentru orice pamantean. Intins pe 100 de hectare, resort-ul are 101 vile, decorate in stil autohton.

[b]5. Hotelul Kenoa din Barra de Sao Miguel (Brazilia)[/b] este pozitionat pe o plaja retrasa, de pe coasta Alagon. Camerele, 23 in total, surprind prin design-ul natural si elegant, incununat de coloane din eucalipt si mobilier din lemn nobil. Piscina, plaja, ocean, palmieri, toate la discretie.

[b]6. Borgo Egnazia, Puglia, Italia.[/b] Acest hotel arata la exterior ca o vechie mosie burgheza, construita din piatra alba. Intreaga locatie pare desprinsa dintr-un film clasic, iar eleganta si luxul sunt principalele trasaturi ale acestei destinatii. Cele 63 de camere au balcon cu vedere spre mare si sunt dotate integral din punct de vedere al tehnologiei: LCD, wi-fi si sistem audio-video.

[b]7. Taj Falaknuma Palace, Hyderabad (India).[/b] Dupa lucrarile de renovare care au durat 10 ani, acest fost palat a devenit un adevarat muzeu cu 60 de camere impresionante, decorate cu aur si fildes. Hotelul are si o biblioteca cu titluri rare.

[b]8. Ritz-Carlton Shanghai, Pudong.[/b] Este aproape imposibil sa te plimbi nestingherit pe strazile agitate ale Pudong-ului (district al Shanghai-ului), astfel ca Ritz-Carlton incearca sa le asigure musafirilor sai toate conditiile pentru a nu fi nevoiti sa plece din perimetru. Hotelul, de cinci stele, are 285 de camere, in stil art deco, cu ferestre din podea pana in tavan.

[b]9. Matakauri Lodge, Queenstown (Noua Zeelanda)[/b] este un boutique hotel de cinci stele pentru cei cu spirit de aventura, care vor sa exploreze imprejurimile. Situat pe malul lacului Wakatipu, in mijlocul muntilor, Matakauri Lodge ii asteapta pe turisti in patru apartamente de lux si sase apartamente, toate cu terasa, seminee si vedere spre lac.

[b]10. W Retreat Koh Samui, Thailanda.[/b] Managementul acestui hotel va pregateste o escapade tropicala, in care puteti incerca cursuri de box thailandez, seri racoritoare cu mojito, scufundari, relaxare in piscina privata, plaja privata, etc. Complexul, situat pe coasta nordica a insulei Koh Samui, are 75 de vile, cu pereti din sticla, care va ofera un peisaj cu totul deosebit.  

[url=http://www.travelandleisure.com/articles/it-list-the-best-new-hotels]Vezi articolul integral aici.[/url]