- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Dezvoltatorul Grand Arena Mall: Spatiul va fi inchiriat 90% la deschidere

18 Dec, 11:56 • cristina.mihai
Centrul comercial Grand Arena, cel mai sudic mall din Capitala, va fi inchiriat in proportie de 90% la data deschiderii, 14 februarie 2009, reprezentantii companiei dezvoltatoare considerand ca situatia actuala de pe piata face imposibila inchirierea integrala pana la termenul finalizarii.
Dezvoltatorul Grand Arena Mall: Spatiul va fi inchiriat 90% la deschidere

„Parterul este inchiriat integral. Restul spatiului va fi inchiriat in proportie de 80%”, a spus Livia Petcu, reprezentantul EuroInvest Intermed in Romania. Aceasta se asteapta ca spatiul sa fie inchiriat integral dupa finalizare.

In general, la sfarsit de an, retailerii nu sunt foarte activi in ceea ce priveste inchirierile. In plus, in situatia crizei de pe piata acestia se concentreaza mai mult pe vanzari decat pe extinderi, spun analistii imobiliari.

Reprezentantii EuroInvest Intermed, compania dezvoltatoare, au anuntat in toamna acestui an ca finalizarea centrului comercial va fi amanata din trimestrul 4 din 2008, pana in primul trimestru din 2009.

Centrul comercial Grand Arena din Berceni presupune o investitie de 187 milioane euro.

Centrul comercial, care va avea ca ancore un hipermarket Carrefour de 15.000 metri patrati si un magazin Flanco World de 3.200 mp.

Mall-ul propriu zis va avea o suprafata inchiriabila de 32.000 mp, fiind preinchiriat in proportie de peste 70%. Aceasta va cuprinde si o parcare subterana de 2.000 de locuri.

Printre chiriasii centrului comercial se numara Otter, Motivi, TinaR, Ina Center, Sephora, Jolidon, Triumph, Erros, Cavaliere, Kendra, Splend’or, Veronesse, Lee Cooper, Blue Bird, Glou, Bamboo, Meli Melo – vor fi prezente in cadrul Grand Arena.

Centrul comercial Grand Arena este amplasat in sudul Bucurestiului, in cartierul Berceni, la intersectia dintre Bulevardul Metalurgiei si Drumul Gilaului.