- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Fortuna: Am vandut 20 de locuinte in 3 blocuri, dar avem rezervari pentru majoritatea

24 Feb, 12:19 • cristina.mihai
Fortuna Residence Investments a vandut 25% din cele 81 de locuinte reprezentand prima faza a proiectului rezidential pe care il dezvolta pe soseaua Alexandriei din Bucuresti, dar are rezervari pentru majoritatea unitatilor, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Cristinel Sandu, unul dintre administratorii companiei.
Fortuna: Am vandut 20 de locuinte in 3 blocuri, dar avem rezervari pentru majoritatea

Prima faza include 3 blocuri. Numarul total al apartamentelor din cadrul ansamblului depaseste 240.

Intreg proiectul Fortuna Residence, o investitie estimata la circa 17 milioane euro, va cuprinde 9 cladiri, dintre care doua au fost deja finalizate si vor incepe livrarile in martie, iar cea de-a treia va fi gata in iunie anul acesta.

Pretul locuintelor din cadrul proiectului este de 900 euro pe metru patrat.

„Constructia urmatoarelor cladiri va demara in momentul in care vom putea sa ne finantam. In prezent, am finalizat lucrarile de infrastructura pentru intreg proiectul”, a spus Sandu.

El a adaugat ca Fortuna Residence mai detine un teren in apropriere de acest proiect, insa momentan este prematur sa vorbeasca despre o noua investitie.

Complexul rezidential va dispune de spatii verzi amenajate, de locuri de joaca pentru copii precum si de locuri de relaxare si promenada.