- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie italiana de 25 mil. euro in doua proiecte rezidentiale pe litoral

15 Dec, 13:20 • cristina.mihai
Companiile cu capital italian TEC General Invest si Di Gennaro Property Expert vor investi circa 25 mil. euro in doua proiecte rezidentiale pe litoralul romanesc, proiecte care vor demara anul viitor, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiilor.
Investitie italiana de 25 mil. euro in doua proiecte rezidentiale pe litoral

Actionarul majoritar al companiei Di Gennaro este actionar si in cadrul companiei TEC General Invest (TGI).

Compania TGI va investi aproximativ 11 mil. euro intr-un proiect rezidential cu 122 de locuinte in Costinesti, langa hotel Forum. Unitatile locative din proiect au suprafete cuprinse intre 35 si 130 metri patrati, iar cladirea va fi dotata si cu panouri solare.

La etajul 3 al acestui ansamblu, denumit Diamond, va exista o cafenea, iar la parter vor fi spatii comerciale. Proiectul va demara in septembrie 2009 si va fi finalizat in septembrie 2011.

Compania TGI mai are in constructie un bloc cu 7 apartamente de lux in Capitala si mai preconizeaza dezvoltarea unui proiect cu 25 de apartamente in Timisoara, investitie estimata la cateva milioane de euro.

Di Gennaro Property Expert va investi circa 14 mil. euro intr-un ansamblu din Venus cu 165 de locuinte, cu suprafete cuprinse intre 35 si 90 mp, in statiunea Venus. Constructia acestui proiect, dotat de asemenea cu panouri solare, va demara in martie 2009 si va fi finalizata in toamna lui 2010.

Pentru ambele proiecte, dezvoltatorii asteapta autorizatiile de constructie.