- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Iulius Group a finalizat proiecte de peste 70 mil. euro in 2008

19 Dec, 10:30 • cristina.mihai
Iulius Group, una dintre cele mai importante companii de dezvoltari imobiliare din Romania, a finalizat anul acesta proiecte de peste 70 mil. euro.
Iulius Group a finalizat proiecte de peste 70 mil. euro in 2008

Astfel, grupul a inaugurat Iulius Mall Suceava, printr-o investitie de peste 60 mil. euro, a extins Iulius Mall Iasi, cu 9 mil. euro, si a realizat showroom-ul proiectului Palas din Iasi, in valoare de 2 mil. euro.

La momentul actual, Iulius Group are in executie proiectul ansamblului imobiliar Palas, o investitie de 250 milioane de euro.

Ansamblul este programat pentru finalizare in anul 2010 si cuprinde o zona rezidentiala (alcatuita din 600 de apartamente), o zona comerciala (alcatuita din mall si strada comerciala), cladiri de birouri clasa A, cea mai mare parcare subterana din Romania (capacitate de 3.000 de locuri), cel mai mare parc amenajat din estul Romaniei, de 50.000 mp (incluzand pista de role si skateboard, amfiteatru in aer liber, zone pietonale, fantani arteziene muzicale) si hoteuri de 4 si 5 stele.

Un alt proiect aflat in curs de derulare este extinderea Iulius Mall Timisoara (investitie de 45 milioane de euro). In urma acestor lucrari, care vor fi finalizate in anul 2009, suprafata mall-ului se va dubla, ajungand la 177.613 mp construiti.

In paralel cu extinderea Iulius Mall Timisoara se desfasoara lucrarile de construire a ansamblului rezidential Saphir (277 apartamente).

Pentru anul 2009, compania Iulius Group are ca obiectiv principal finalizarea extinderii Iulius Mall Timisoara si construirea ansamblului Saphir.