- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

QCM ieftineste 3 vile de lux cu 50%, pentru a se mentine pe linia de plutire

16 Dec, 12:35 • cristina.mihai
Quantum Consulting & Management (QCM), compania de consultanta si dezvoltari imobiliare, va reduce cu 50% preturile celor 3 vile de lux din mini-proiectul rezidential Adnana Residence din Buftea.
QCM ieftineste 3 vile de lux cu 50%, pentru a se mentine pe linia de plutire

Decizia companiei de a scadea preturile a venit ca urmare a nevoii de lichiditati.

In urma acestei ieftiniri, QCM vinde doar cu putin peste pretul de contructie, marja de profit fiind de cateva procente, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei, care au adaugat ca prefera sa faca asta pentru a avea bani si pentru alte proiecte pe care le au in plan.

„Ca in orice perioada de criza,fiecare om de afaceri isi stabileste prioritatile; in timp ce unii au de castigat, pentru ca isi permit sa investeasca in acest moment in care preturile scad, altii prefera sa piarda o suma de bani, dar sa se mentina pe linia de plutire”, a declarat Andrei Apetrei, CEO al QCM.

Proiectul reprezinta o investitie de 2,4 mil. euro si a demarat in februarie 2007, urmand sa fie finalizat in 2009. Pana acum nu s-a vandut nici una dintre cele 3 vile ecologice de lux. Reprezentantii dezvoltatorului au spus ca au avut mai multe oferte pentru vile, insa situatia creditelor i-a facut pe doritori sa renunte la achizitie.

Preturile vilelor din proiect sunt cuprinse intre 550.000 si 1,5 mil. euro. Inainte de aceasta reducere, preturile se situau intre 1 mil. si 3 mil. euro. Pentru cea mai scumpa vila din proiect , dezvoltatorul ofera cadou un penthouse in Brasov.

„Pretul initial se justifica atat prin locatie, aproape de Bucuresti si pe malul lacului Buftea, cat si prin semnatura casei de arhitectura londoneze Carmicael & Dame”, a declarat Apetrei.

„Ar mai fi de mentionat conceptul de energie alternativa, care salveaza pana la 70% din intretinerea lunara si finisajele de lux. Aceasta oferta este valabila numai pentru perioada de sarbatori, dar admitem ca legatura dintre reducerea pretului si criza economica globala exista si nu este de ignorat”, a adaugat reprezentantul QCM.