- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

RSK investeste 68 mil. euro intr-un proiect rezidential cu blocuri turn in Brasov

12 Dec, 14:58 • cristina.mihai
Grupul RSK, detinut de mai multe companii israeliene, a demarat in toamna acestui an primul proiect rezidential din Romania, in Brasov, printr-o investitie estimata la 68 mil. euro, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Dan Feintuch, project managerul dezvoltarii.
RSK investeste 68 mil. euro intr-un proiect rezidential cu blocuri turn in Brasov

Proiectul, denumit Alpin Towers, cuprinde 4 blocuri turn de 18 etaje, cu un total de 504 de unitati locative, iar primele doua blocuri vor fi finalizate in prima parte din 2010. Ansamblul rezidential este situat in apropiere de Centrul Comercial Magnolia, in zona Racadau.

Preturile locuintelor sunt de 1.200 euro pe metru patrat plus TVA, iar pana in prezent s-au facut mai multe rezervari.

„Ca urmare a blocarii accesului la credite, piata brasoveana este inghetata, insa avem rezervari in proiect, iar in momentul in care creditele se vor debloca, vom avea si achizitii propriu-zise, in conditiile in care cererea de locuinte noi este foarte mare”, a spus Feintuch.

RSK a anuntat anterior ca planuieste sa construiasca peste 2.500 de unitati locative in Brasov, Timisoara, Iasi si Cluj-Napoca.

Din actionariatul RSK fac parte EuroCom Global Real Estate, parte din grupul EuroCom, unul dintre cele mai mari grupuri de media si de comunicare globala in Israel, Kamin imobiliare, parte a companiei publice Kaman, si Ackerstein, care dezvolta si proiecteaza materiale industriale si landscaping.