- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Un bloc din centrul Capitalei s-a vandut intr-o perioada de trei ori mai mare decat se estima

17 Jul, 10:00 • cristina.mihai
Un proiect rezidential cu 47 de locuinte, amplasat in zona Piata Alba Iulia din Capitala, s-a vandut intr-un an si 6 luni, au spus reprezentantii Globus Entreprises, agentia care promoveaza proiectul.
Un bloc din centrul Capitalei s-a vandut intr-o perioada de trei ori mai mare decat se estima

In timpul targului Condominium din februarie 2007, reprezentantii de vanzari vandusera proiectul 50% si se asteptau sa il vanda integral pana in aprilie 2007, adica in 5 luni de la lansarea pe piata.

Lucrarile de constructie ale ansamblului au demarat in toamna lui 2006 si vor fi finalizate in toamna acestui an, potrivit reprezentantilor promotorului.

„Cea mai mare parte a locuintelor s-au vandut in 2007, iar in prezent mai avem libera doar o garsoniera”, a spus Alina Schmidt, director de vanzari al Globus Entreprises, agentia care se ocupa de promovarea proiectului Iris Residence.

Iris Residence este detinut de compania A&Y Promotion Construct SRL si are la baza o investitie estimata, anterior, la circa 5 milioane de euro.

Blocul este amplasat intre Bulevardul Decebal si Piata Alba Iulia si este format din 47 de locuinte dintre care 5 garsoniere, 21 de apartamente cu doua camere, 15 cu trei camere, 5 apartamente cu 4 camere si sase penthouse-uri.

Suprafetele locuintelor sunt situate intre 47 metri patrati (garsonierele) si 240 metri patrati (penthouse).

Compania A&Y Promotion Construct planuieste sa mai dezvolte un proiect rezidential in apropiere de mall Vitan, insa mai multe detalii despre acesta nu sunt inca publice, potrivit reprezentantilor Globus.