- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Software

Apple le interzice angajaților să mai folosească ChatGPT ca să evite „scurgerea de date”. Ce alternativă le-a dat

19 May, 16:12 • Claudia Simion
Angajații Apple au interzis la a mai folosi ChatGPT și alte instrumente externe de inteligență artificială, după ce compania americană a început să lucreze la o tehnologie asemănătoare.
Apple le interzice angajaților să mai folosească ChatGPT ca să evite scurgerea de date. Ce alternativă le-a dat

Apple dorește să elimine riscurile privind scurgerea de date confidențiale de către angajații săi care utilizează programele de inteligență artificială, astfel că i-a sfătuit pe aceștia să nu folosească extensia Copilot de la GitHub, deținut de Microsoft, utilizat pentru a automatiza scrierea de coduri software în editorul de cod.

OpenAl, creatorul ChatGPT, a transmis, luna trecută că a introdus un „mod incognito” pentru ChatGPT, care nu salvează istoricul conversațiilor utilizatorilor și nu îl folosește ca să-și îmbunătățească inteligența artificială.

Citește și Se fac bani din ChatGPT? Ce salariu are un trainer de inteligență artificială. Suma este ireală

Decizia stă la gaza îngrijorării privind modul în care ChatGPT și alte chatbots pe care le-a inspirat gestionează sute de milioane de date ale utilizatorilor, folosite de regulă pentru îmbunătățirea inteligenței artificiale. Joi, OpenAI a lansat ChatGPT pentru iOS în SUA.

„ChatGPT”, cel mai căutat termen de pe Google în martie 2023

„Chat GPT” este cel mai căutat termen în luna martie 2023 pe Google, cu circa 1,3 milioane de căutări. „Apariţia inteligenţei artificiale a dus la o revoluţie în marketingul online, atât pentru companiile mari, cât şi pentru cele mici. Prin intermediul acestei tehnologii, acestea pot să anticipeze şi să răspundă nevoilor şi preferinţelor utilizatorilor într-un mod mai precis şi mai eficient ca oricând. Credem că într-un viitor apropiat inteligenţa artificială va schimba radical comportamentul utilizatorilor de internet, iar bugetele de publicitate vor fi direcţionate tot mai mult către această zonă în ascensiune“, a spus Paul Smarandache, managing partner, Search Ads.

Citește și Poșta Română, salt uriaș spre modernizare. Compania folosește ChatGPT pentru scrierea fișelor de post și introduce tehnologia UiPath

ChatGPT a fost lansat ca prototip și a atras o mulțime de utilizatori prin capacitatea de a genera răspunsuri detaliate într-o manieră conversațională. A antrenat să poată să parcurgă și să înțeleagă contextul conversației, să conceapă răspunsuri și să intre în conversații cu mai multe ture.

De asemenea, poate gestiona o serie întreagă de sarcini, cum ar fi răspunsul la întrebări, furnizarea de informații, oferirea de explicații, de recomandări și angajarea într-o conversație generală.

Tags: