- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Ernst&Young Romania: 100 de angajari, alta conducere la audit si 3 noi parteneri

04 Sep, 13:43 • Redactia DailyBusiness
Filiala din Romania a Ernst&Young, una dintre cele mai mari ale companiei de audit si consultanta pe plan mondial, anunta recrutarea a 100 noi angajati, schimbarea conducerii departamentului de audit si numirea altor trei parteneri.
Ernst&Young Romania: 100 de angajari, alta conducere la audit si 3 noi parteneri

Christos Seferis a plecat de la conducerea departamentului Audit si Asistenta in afaceri Romania, pentru a se ocupa de conducerea departamentului similar Ernst&Young din Grecia. Pozitia lasata vacanta de Seferis in Romania va fi ocupata de Panos Papazoglou.

Papazoglou este angajat al Ernst&Young din 1988, fiind partener al corporatiei pe regiunea Europa de Sud-Est de opt ani.

Gabriel Apostolu a fost promovat partener in cadrul departamentului de Asistenta in afaceri. Apostolu are peste 16 ani de experienta profesionala in sisteme informatice, securitatea informatiei si implementari ERP, si in servicii de reorganizare si restructurare a proceselor de business.

Sebastaina Movcanui este un alt angajat al filialei Ernst&Young Romania care a fost promovat partener in departamentul de audit- grupul de servicii de audit servicii anexe pentru institutiile financiare. Mocanu are peste 10 ani de experienta in proiecte de audit, in Romania, Moldova, Iordania sau SUA.

Eirinikos Platis este noul partener Ernst&Young in cadrul PI Partners, firma de avocatiasociata cu Ernst&Young in Europa de Sud-Est. Din 2004, Platis a coordonat biroul PI Partners din Romania.

Ernst&Young este, potrivit propriilor estimari, lider global in audit, asistenta fiscala, asistenta in tranzactii si in afaceri, numarand 130.000 de angajati la nivel de grup.