COMPANII

Nica: Fara un plan de restructurare, Posta Romana va intra in faliment

17 mai 2012, ora 17:44 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
postaromana.jpg
Consiliul de Administratie al Postei Romane va discuta, vineri, un plan de restructurare pentru evitarea falimentului, care prevede o noua organigrama, destituirea a 100 de directori si 1.068 de salariati TESA, a declarat, vineri, ministrul Comunicatiilor, Dan Nica.

"Daca acest plan de restructurare nu va fi aprobat, Posta Romana va intra in faliment, asa cum m-a informat fostul director general al companiei prin intermediul unei scrisori. Planul de reorganizare prevede o noua organigrama, destituirea si trecerea in somaj a doi din trei directori, adica in loc de 150 de directori vor ramane o treime, si disponibilizarea a 1.068 de salariati TESA, persoane angajate in ultimii ani, fara competentele necesare si cu salarii foarte mari in raport cu angajati cu 30 de ani vechime", a spus Nica.

El a amintit ca operatorul national postal a inregistrat pierderi de circa 100 milioane de euro in ultimii trei ani si nu a reusit sa-si mentina veniturile nici macar in zona serviciilor pentru care are monopol pana la finele anului.

"Posta are o datorie la bugetul de stat reesalonata de circa 110 milioane de lei, la care se adauga amenda Consiliului Concurentei, de peste 100 milioane de lei", a mao spus Nica, citat de Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 03:17
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter