- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

8.500 de locuri de muncă în Paris pot fi ocupate și de români! Care sunt condițiile de angajare

28 Nov, 09:32 • Bumbeneci Diana
Sunt disponibile 8.500 de locuri de muncă la o companie din Paris. Și românii pot ocupa un post.
8.500 de locuri de muncă în Paris pot fi ocupate și de români! Care sunt condițiile de angajare

O companie din Franța oferă 8.500 de locuri de muncă în Paris. În ciuda renumelui ei, este afectată de lipsa forței de muncă în anumite domenii.

Locuri de muncă în Paris

Disneyland Paris are în plan să recruteze 8.500 de angajați, dintre care 1.500 cu contracte permanente. Sunt căutate în special persoanele care se pricep la mentenanță, dar bineveniți sunt și candidații din catering.

„Avem nevoie în special de personal de mentenanță și de catering”, au declarat pentru Le Parisien responsabilii cu resursele umane de la Disneyland Paris.

Deși este renumit în întreaga lume și anual atrage zeci de mii de turiști, parcul este afectat de lipsa forței de muncă în anumite domenii, în special în ceea ce privește mentenanța. Candidații care pot întreține și repara atracțiile sunt greu de găsit, iar parcurile se întrec în oferte pentru ei. Acum, locurile de muncă se oferă tuturor persoanelor care îndeplinesc minimul de condiții cerute.

Vezi și: Un nou vortex polar va aduce ger în România. ANM anunță cum va fi vremea până pe 25 decembrie

Locuri de muncă în Paris
Locuri de muncă în Paris

Parcul de la Disney are în plan să recruteze tehnicieni și ingineri pentru mai mult de treizeci de ocupații implicate în renovarea atracțiilor. În total, sunt disponibile peste 120 de posturi permanente în acest domeniu.

Mai mult, sunt primiți și începătorii care vor să ia parte la cursuri de formare în sectorul atracțiilor. Potrivit conducerii, aceștia vor primi un salariu ușor mai mare decât salariul minim (2%) atunci când vor începe să lucreze.

Nu este pentru prima dată când parcul duce lipsa forței de muncă. Anul trecut, EuroDisney a anunțat că recrutează câteva mii de angajați pentru campania sa anuală.

Cele mai multe locuri de muncă au rămas libere după ce Disney a concediat aproape 1000 de angajați în momentul în care a debutat criza în sănătate. Disneyland caută acum să își extindă și să își diversifice forța de muncă, pe măsură ce parcul continuă să se extindă.

Ai mai putea citi: Românii riscă să nu primească la timp pensiile și alocațiile. Milioane de oameni așteaptă cu sufletul la gură banii de sărbători

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult