- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Averea lui Elon Musk crește peste noapte! Acesta a făcut 11 miliarde de dolari în doar două zile

25 Jan, 14:31 • Bumbeneci Diana
Incredibil! Averea lui Elon Musk a crescut cu 11 miliarde de dolari în doar două zile.
Averea lui Elon Musk crește peste noapte! Acesta a făcut 11 miliarde de dolari în doar două zile

Averea lui Elon Musk intră din nou în ascensiune! Veniturile sale au început să crească din nou după ce în urmă cu ceva vreme a suferit o pierdere de peste 200 de miliarde de dolari, la scurt timp după achiziționarea companiei Twitter.

Averea lui Elon Musk a crescut peste noapte

În timp ce are parte de un proces de fraudă legat de postarea făcută pe Twitter în 2018, privind privatizarea Tesla Inc., averea miliardarului Elon Musk a avut parte de cea mai mare majorare din ultimele două luni. Mai exact, averea acestuia a crescut cu 10,6 miliarde de dolari în doar două zile și a ajuns la 145,2 miliarde de dolari.

Citește și: Elon Musk primește o nouă lovitură! Tesla a fost amendată cu 2,2 milioane de dolari

La finele anului trecut, Elon Musk a intrat în Cartea Recordurilor după ce a devenit prima persoană care a pierdut 200 de miliarde de dolari din avere. În acest sens, renumitul om de afaceri a pierdut și statutul de cel mai bogat om din lume.

Elon Musk
Elon Musk

În prezent, acest titlu este deținut de Bernard Arnault. Este vorba despre un miliardar francez care conduce brandul LVMH,. Averea sa este estimată 162 de miliarde de dolari. La ora actuală, Elon Musk este implicat și într-un proces de fraudă după ce în august 2018 a spus pe Twitter că „ia în considerare posibilitatea de a privatiza Tesla la 420 de dolari per acțiune”.

Miliardarul Elon Musk mai are și 13% din acțiuni la compania producătoare de mașini electrice Tesla după ce a vândut acțiuni în valoare de 40 de miliarde de dolari pentru a achiziționa Twitter.  Acesta luptă din greu să își crească averea și să iasă din colapsul actual.

Ai mai putea citi: Elon Musk renunță la funcția de CEO al Twitter. Când va face acesta schimbarea complet neașteptată

Tags:
Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult