- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Elon Musk renunță la funcția de CEO al Twitter. Când va face acesta schimbarea complet neașteptată

21 Dec, 08:32 • Bumbeneci Diana
Elon Musk a confirmat că are în plan să renunțe la funcția de CEO Twitter. Acesta caută deja un înlocuitor pentru locul de lider, pentru ca mai apoi să renunțe.
Elon Musk renunță la funcția de CEO al Twitter. Când va face acesta schimbarea complet neașteptată

Elon Musk a anunţat oficial că va demisiona din funcţia de director executiv al Twitter după ce va găsi un înlocuitor, informează Reuters, citat de Agerpres. Acesta a avut nenumărate probleme de când a preluat Twitter, motiv pentru care a luat noi decizi radicale.

Elon Musk nu vrea să mai fie CEO Twitter

Voi demisiona din funcţia de CEO de îndată ce voi găsi pe cineva suficient de nebun pentru a accepta postul! După aceea, voi conduce doar echipele care se ocupă de software şi de servere„, a scris Musk pe Twitter.

Vezi și: Problemele aeroporturilor din Europa vor mai dura! 2025 ar putea fi anul salvator

Elon Musk
Elon Musk

Twitter are mult de suferit din cauza ultimelor decizii luate de Elon Musk. Conform uniu raport realizat de Insider Intelligence, Twitter ar putea pierde aproximativ 32 de milioane de utilizatori în următorii ani.

Raportul Insider Intelligence scoate în evidență faptul că Twitter va pierde mai mulți utilizatori în SUA, cea mai mare piață a sa, decât orice altă țară, cu cifre în scădere cu 8,2 milioane în următorii doi ani. Până la sfârșitul anului 2024, totalul utilizatorilor ar putea ajunge la 50,5 milioane, cel mai scăzut nivel din 2014. În Marea Britanie, Twitter va pierde aproximativ 1,6 milioane de utilizatori în următorii doi ani, la o bază de 12,6 milioane, a declarat Insider Intelligence.

De altfel, în luna noiembrie, Twitter a susținut că a redus 40% din publicitate, iar Musk are și mai multe planuri pentru anul 2023.

„Obiectivul principal al lui Musk în 2023 va fi demararea motorului de venituri al Twitter, după ce a pierdut mulți dintre cei mai mari agenți de publicitate și o coadă lungă de alți advertiseri care au renunțat în liniște la platformă”, se arată în comunicat.

Ai putea citi și: Schimbări radicale la pensiile speciale! S-a confirmat ce venituri vor fi recalculate și în ce situație se recalculează vârsta de pensionare

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult