- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Bill Gates va dona averea de 150 de miliarde de dolari unei fundații. Acest gest îl va scoate din topul celor mai bogați oameni din lume

21 Nov, 15:28 • Bocioacă Bianca
Bill Gates a declarat ce va face cu averea imensă pe care o are, dar a făcut declarații cu privire la dieta sa. Miliardarul nu mănâncă niciodată micul-dejun, dar consumă zilnic proteine, foarte multă cafea și Coca cola fără zahăr.
Bill Gates va dona averea de 150 de miliarde de dolari unei fundații. Acest gest îl va scoate din topul celor mai bogați oameni din lume

Ajuns la vârsta de 67 de ani, Bill Gates a mărturisit în cadrul unui documentar Netflix, mini-seria „Inside Bill’s brain”, că nu mănâncă niciodată micul-dejun și că are niște obiceiuri mai puțin obișnuite, relatează cancan.ro.

Unul dintre cei mai bogați oameni de pe glob spune că sare peste această masă pentru că o consideră ca fiind inutilă. Prima masă a miliardarului este un prânz consistent, bogat în proteine animale. Mâncarea pe care acesta o preferă este hamburgerul și preparatele din carne de vită, iar ca gustare alege nucile.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bill Gates ne spune să nu mai mâncăm carne de vită: Miliardarul este investitor în companii care produc carne sintetică!

Cafeaua nu lipsește  din dieta lui Bill Gates și consumă între 4 și 5 cutii de Coca Cola fără zahăr în fiecare zi. Bărbatul are o avere estimată la 150 miliarde de dolari, fiind al patrulea cel mai bogat om din lume și a declarat că și-a propus să iasă din topul miliardarilor.

Bill Gates își doneazaă toată averea

Într-o postare pe Twitter el a declarat că toți banii lui vor fi donați fundației caritabile pe care a fondat-o chiar el, alături de fosta lui soție, „Bill and Melinda Gates Fundation”, începând cu anul 2025.

„Uitându-mă în viitor, plănuiesc să îmi direcționezi toată averea către fundație. Voi coborî în topul celor mai bogați oameni de pe planetă și, într-un final nu voi mai face parte din acesta”, a mărturisit Bill Gates.

Citește și: Colecția de artă a cofondatorului Microsoft a fost vândută în două zile cu suma record de 1,6 miliarde de dolari