- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Bonus de 2.400 de euro pentru o categorie de angajați din Italia

02 Dec, 15:54 • Bumbeneci Diana
Angajații UniCredit din Italia vor primi un bonus unic de 2.400 de euro. Iată când vor primi banii.
Bonus de 2.400 de euro pentru o categorie de angajați din Italia

Al doilea grup bancar italian, UniCredit SpA, a anunţat vineri că va acorda angajaţilor săi din Italia un bonus unic de 2.400 de euro pentru a recompensa productivitatea şi a-i ajuta să facă faţă creşterii preţurilor, transmite Reuters, citat de Agerpres.

„Acest acord reflectă contribuţia pozitivă a pieţei italiene asupra performanţei bune a grupului”, se arată în comunicatul UniCredit.

Ai mai putea citi și: Prețurile la gaze, apă și energie, crescute cu 125%! Alertă pentru români

Bonus pentru angajați
Bonus pentru angajați

Bonusul unic include o primă de productivitatea pentru 2002, în valoare de 1.600 euro, anunţată deja de UniCredit. Restul de 800 de euro reprezintă o plată unică facilitată de măsurile guvernamentale prin care nu sunt impozitate plăţile companiilor pentru a-i ajuta pe angajaţi să facă faţă creşterii costului vieţii, mai anunță sursa citată.

De altfel, încă de acum o lună, UniCredit a hotărât că va oferi tuturor persoanelor care lucrează pentru instituția din Germania un bonus de 2.500 de euro în luna decembrie, ca măsură de compensare pentru creşterea inflaţiei. Această măsură va fi respectată mai mult timp, având în vedere actuala situație provocată de criza financiară.

UniCredit are 34.608 angajaţi în Italia şi 13.740 în Germania, conform datelor pe pe site-ul băncii.

În Romania, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare. În această vară, banca avea o rețea națională de 142 de sucursale și 3.364 de angajați. Banca are profitul consolidat la 81 milioane euro, împrumuturi de 7,2 miliarde de euro și depozite de 8,5 miliarde de euro.

Ai mai putea citi și: Indicele ROBOR a scăzut din nou. Ce se întâmplă cu ratele românilor

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult