- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cea mai scumpă călătorie cu autobuzul te costă 24.300 de dolari. Care sunt serviciile incluse în preț

27 Mar, 22:13 • Cornel Ghimeșan
Călătoriile cu autocarul nu mai sunt ce au fost. O companie indiană se pregătește să lanseze în luna august cea mai lungă călătorie cu autobuzul din lume. Aceasta va dura 56 de zile și costă 24.300 de dolari.
Cea mai scumpă călătorie cu autobuzul te costă 24.300 de dolari. Care sunt serviciile incluse în preț

Cea mai scumpă călătorie cu autobuzul te costă 24.300 de dolari. În luna august autocarul cu 30 de persoane va pleca pe un traseu care va cuprinde 22 de țări.

Citește și Grecia angajează străini în turism. Numărul locurilor de muncă vacante este de 100.000

Cea mai scumpă călătorie cu autobuzul te costă 24.300 de dolari

Pasagerii vor pleca din cel mai mare oraș al Turciei, prin Balcani, Europa de Est, Scandinavia și Europa de Vest, până în capitala Marii Britanii.

Printre altele, itinerarul cuprinde o traversare cu feribotul pe Golful Finlandei, o vizită la Capul Nord (sau Nordkapp) – cel mai nordic punct din Europa continentală și o croazieră de-a lungul fiordurilor norvegiene.

Cei care vor să trăiască o astfel de experiență trebuie să scoată din buzunar suma de 24.300 de dolari. Pe lângă bilet, pachetul include un mic dejun zilnic, împreună cu 30 de prânzuri și cine, precum și toate sejururile la hotel.

Chiar dacă pentru unele persoane călătoria cu un autobuz timp de două luni ar putea să nu sune extrem de atrăgătoare, vehiculul este descris ca „un autobuz special de lux conceput pentru călătorii confortabile pe distanțe lungi”, potrivit cnn.com

Reprezentanții companiei indiene care organizează această excursie spun că pasagerii care se încumetă să plece la un drum lung de peste 12.000 de kilometri, se vor putea relaxa pe scaune rabatabile reglabile cu spațiu amplu pentru picioare și vor beneficia de porturi AUX și USB, o tavă pliabilă și suporturi pentru sticle și pahare. De asemenea, fiecărui pasager i se permite să aducă cu el două valize de dimensiuni mari.

Țara anului 2023! Toți turiștii au parte de cazare și mâncare gratis

Mâncare și cazare GRATIS pentru turiști. Într-o zonă impresionantă, locuitorii au decis să își deschidă porțile larg pentru vizitatori.

Deși nimeni nu credea, este un loc în lume unde turiștii primesc un tratament faraonic și chiar gratuit! Aici, localnicii îți oferă mâncare, dar și cazare gratis. Unde se află acest loc și cum arată. Este de-a dreptul impresionant, potrivit Spynews.

Este vorba despre satul Jubbah, din Hail. Regiunea din care face parte acest loc se situează în nordul Arabiei Saudite. Cei care vizitează acest loc au parte de mese la cel mult câteva minute distanță de cele pe care tocmai le-au servit.

Sculpturile care fac parte din această zonă au cel puțin 10.000 de ani vechime. Mai mult decât atât, se știe deja că, în Jubbah, există un obiectiv turistic de artă rupestră ce se află în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Satul plin de palmieri este situat la doar 72 de mile nord de Hail. În prezent, Jubbah este satul unde localnicii oferă tot confortul oaspeților săi. Aici, cei care vin în vizită sunt primiți ca niște regi, în timp ce fiecare primește o invitație gratuită la cafea, un ceai sau chiar o cazare pentru a se odihni.

Aproximativ 70% din casa localnicilor din Jubbah este găzduită turiștilor. Printre beneficii, vizitatorii pot primi și majlis ornamentată, cu scaune de pluș și șemineu, curte, dormitoare, o baie cu parfum, chiar și o parcare.

O mare parte dintre curțile caselor au ieșire spre strada principală, astfel aceasta este facilitatea pe care ei o oferă celor ce le vin în vizită

Citește și Târgul de turism 2023. Vacanțe reduse cu până la 50% pentru români

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult