- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Târgul de turism 2023. Vacanțe reduse cu până la 50% pentru români

22 Feb, 21:48 • stefan.vlad
Târgul de turism 2023. Peste 151 de companii din 10 ţări vor oferi, în perioada 23 - 26 februarie, la Târgul de Turism al României - ediţia de primăvară, vacanţe la preţuri reduse cu până la 50% pentru destinaţiile populare, dar şi promoţii speciale la vacanţe de lux.
Târgul de turism 2023. Vacanțe reduse cu până la 50% pentru români

Târgul de turism 2023. Potrivit unui comunicat al organizatorilor, evenimentul se desfăşoară în pavilionul B2 al Centrului Expoziţional Romexpo şi promovează cele mai avantajoase şi interesante oferte turistice din România şi străinătate. Manifestarea înregistrează un grad de internaţionalizare de 49%. Cele 10 ţări participante sunt: Bulgaria, Cipru, Egipt, Grecia, Israel, Moldova, Polonia, România, Turcia şi Ungaria.

Suntem încântaţi să anunţăm că peste 31% din firmele prezente se află la prima participare ca expozanţi în cadrul Târgului de Turism al României. Le mulţumim că s-au alăturat acestui proiect şi sperăm să fie primul pas către un parteneriat de lungă durată, dar le suntem recunoscători şi celor care au rămas fideli târgului şi participă an de an cu entuziasm.

Invităm pasionaţii de călătorii să-şi transforme vacanţa de vis în realitate la #TTR2023, profitând de ofertele valabile pe perioada târgului, şi să intre în atmosfera de vacanţă din Centrul Expoziţional. Reprezentanţii industriei turismului au venit la ROMEXPO cu servicii complete de cazare şi transport către destinaţii din întreaga lume pentru ca vizitatorii să aibă parte de experienţe memorabile. Îi aşteptăm la Târgul de Turism al României să planificăm împreună următoarea călătorie„, transmite Oana Netbai, PR Romexpo.

Citește și: Vouchere de vacanţă 2023. Milioane de angajaţi la stat sunt vizaţi! Ministrul Turismului face anunţul: „Obiectivul nostru este încurajarea românilor să-şi (re)descopere ţara”

Târgul de turism 2023

Astfel, timp de 4 zile, vizitatorii târgului pot achiziţiona pachete turistice reduse chiar şi la jumătate de preţ. Cei care doresc să îşi surprindă jumătatea cu un city break de 1 sau 8 Martie pot cumpăra un bilet de avion către Paris, Veneţia şi Roma sau pot rezerva o escapadă romantică pe Coasta de Azur, Riviera Italiană, în Toscana, Malta sau Capadoccia, cu un discount de până la 30%, dar pot marca începerea primăverii într-o destinaţie românească, pentru că la #TTR sunt promovate şi cele mai frumoase locuri din România.

Agenţiile şi tour-operatorii au pregătit pachete turistice reduse cu până la 40% şi pentru perioada Paştelui, iar cei care vor să se asigure din timp că îşi petrec concediul de vară într-o destinaţie de vis, pot beneficia de o reducere de până la 50% pentru un sejur achiziţionat la #TTR2023, susţin organizatorii.

Pentru o vacanţă de familie recomandăm Grecia, Turcia, Bulgaria, Egypt, Tunisia, Cipru sau Croaţia, iar pentru escapade mai îndepărtate vizitatorii pot alege destinaţii precum: Thailanda, Cancun, Maldive, Republica Dominicană, Seychelles, Bali, Kenya, Zanzibar, Ibiza, Tenerife sau croaziere exclusiviste„, se menţionează în comunicat.

De asemenea, agenţiile de turism propun la #TTR2023 şi o paletă largă de oferte pentru litoralul românesc. Cei interesaţi îşi pot petrece mini-vacanţa de 1 Mai într-o staţiune din România, dar pot alege şi un pachet de tipul demi-pensiune pentru concediul de vară cu un discount de până la 40%.

Programul de vizitare este în intervalul orar 10:00 – 18:00 în zilele de joi, vineri şi sâmbătă şi între 10:00 – 16:00 pe parcusrul zilei de duminică.