- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Cine e tânăra care a ajuns milionară la 25 de ani. Provine dintr-o familie săracă, dar în doar câțiva ani a reușit să ajungă printre celebritățile de la Hollywood

22 Apr, 20:01 • Claudia Simion
Polina Nioly, o tânără originară din Rusia, care provine dintr-o familie fără posibilități financiare, a devenit milionară la doar 25 de ani. Tânăra a reușit să-și depășească condiția și să lucreze alături de cele mai consacrate vedete de la Hollywood.
Cine e tânăra care a ajuns milionară la 25 de ani. Provine dintr-o familie săracă, dar în doar câțiva ani a reușit să ajungă printre celebritățile de la Hollywood

Mulți tineri visează că într-o zi vor avea lumea la picioare și vor reuși să aibă câștiguri financiare consistente cu care să-și permită orice. Nu toți reușesc, desigur. Dar există și exemple că se poate. E cazul Polinei Nioly care, deși a plecat dintr-o țară care nu se numără printre cele mai dezvoltate, a ajuns milionară în SUA, printre staruri. Acum nu lipsește de la nicio petrecere exclusivistă la Hollywood, unde cunoaște noi vedete.

Nu au auzit mulți de ea. Polina nu e cunoscută la nivel internațional, însă în lumea mondenă din America și în rândul personalităților de la Hollywood e o figură pe care mulți o recunosc. Ea e dovada vie că nu contează de unde pornești, ci că dacă îți dorești cu adevărat ceva și lupți pentru visul tău el chiar poate deveni realitate.

Citește și Averea lui Elon Musk se duce de râpă! În doar câteva zile, a pierdut 12.6 miliarde de dolari

Cine e Polina Nioly, tânăra care a ajuns milionară la 25 de ani

Tânăra milionară de 25 de ani provine din Rusia, iar în 2018 și-a început cariera de manager de blog. Așa a început povestea ei profesională. Ulterior a reușit să înființeze o companie în SUA și să lucreze alături de celebrități de la Hollywood. La început avea 20 de angajați, însă în doar doi ani a ajuns la 150.

”Până anul trecut nu am lucrat cu vedete consacrate. Anul trecut am fost pe insula privată a lui Richard Branson și am stat la masă cu One Republic. Am avut o disucție minunată și ne-am dat follow pe Instagram.”, a spus Polina Nioly, pe TikTok.

Pentru milionară, drumul nu a fost ușor deloc. Nu s-a născut într-o familie bogată, ca în cazul majoritatea milionarilor de vârsta ei, ci provine dintr-o familie modestă din Rusia. În urmă cu cinci ani a zburat pentru prima dată cu avionul, iar viața pe care o trăiește astăzi e ceva complet nou pentru ea.

Citește și Cel mai tânăr miliardar din lume are 18 ani și o avere uriașă. Cine este bărbatul și cum s-a ales cu acest renume

”Între timp, eu am zburat prima dată cu avionul în urmă cu cinci ani. Totul nu doar că este nou, este atât de recent, încât încă mă adaptez.”, a mai spus Polina Nioly.