- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

De neconceput! Cât a putut să plătească un client pentru o sticlă de șampanie la restaurant. Seara în oraș cu prietenii l-a lăsat cu o gaură uriașă în portofel

21 May, 22:01 • Claudia Simion
E cea mai grea perioadă pe care o trăim. Prețurile cresc de la zi la zi și, totuși, unii au impresia că încă își permit să dea mulți bani pe distracție.
De neconceput! Cât a putut să plătească un client pentru o sticlă de șampanie la restaurant. Seara în oraș cu prietenii l-a lăsat cu o gaură uriașă în portofel

Un bărbat din Germania a trăit o experiență care l-a lăsat fără cuvinte. Dar și fără bani în buzunar. A vrut să le facă prietenilor o surpriză, însă în cele din urmă tot el a fost cel care a avut parte de cea mai mare „surpriză”.

Bărbatul a ieșit cu prietenii lui la un restaurant din Frankfurt și a vrut să le facă o surpriză. Le-a comandat o sticlă specială de șampanie, însă la final, când a venit nota de plată, a constatat că nu a fost o idee așa bună deloc. Inițial a citit pe nota de plată suma de 1.300 de euro, o sumă care l-a lăsat cu un gust amar, dar fiindcă produsul fusese deja consumat nu a mai avut ce să facă decât să accepte situația. Ulterior, după ce s-a uitat mai bine pe notă, a constatat că sticla de șampanie costa, de fapt, 13.000 de euro, ceea ce a fost un adevărat șoc pentru el și pentru toți ceilalți.

Citește și Prețul revoltător al unui kilogram de corcodușe! Românii și-au luat adio de la fructele copilăriei

Cât a plătit un bărbat pe o sticlă de șampanie la restaurant

Sticla de șampanie de șase litri pe care a comandat-o clientul e cunoscută sub numele de Matusalem – de Roederer Cristal. Bărbatul a refuzat să plătească sticla de șampanie și i-a explicat chelnerului că a înțeles că prețul era de 1.300 de euro, nicidecum de 13.000 de euro. Ulterior, patronul restaurantului a ajuns în fața instanței. Clientul a deschis un proces civil la Düsseldorf.

șampanie
șampanie

Înainte de începerea procesului, tribunalul a anunțat că bărbatul a fost de acord să achite restaurantului prețul cerut, iar procedura în instanță s-a încheiat. Seara de distracție cu prietenii l-a lăsat pe client cu o gaură uriașă în portofel, dar nu a mai avut altă soluție. Incidentul a devenit viral în presa locală și pe internet și a strâns o mulțime de reacții.

Citește și Chiriile de vis ale românilor VS pretențiile proprietarilor. Capitala, în fruntea marilor orașe cu cele mai mari chirii