- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ea este Olivia Dunne, cea mai frumoasă gimnastă din lume! La doar 21 de ani câștigă milioane de dolari din rețelele de socializare

12 Feb, 20:40 • Cornel Ghimeșan
Olivia Dunne a reușit la cei 21 de ani să obțină titlul de cea mai frumoasă gimnastă din lume și în același timp să facă o avere colosală. Lunar, tânăra câștigă milioane de dolari din TikTok și postări sponsorizate pe Instagram.
Ea este Olivia Dunne, cea mai frumoasă gimnastă din lume! La doar 21 de ani câștigă milioane de dolari din rețelele de socializare

Ea este Olivia Dunne, cea mai frumoasă gimnastă din lume! Olivia Dunne este din New Jerset și face gimnastică încă de la vârsta de trei ani. La vârsta de 11 ani ea a debutat la American Classic 2014, unde s-a clasat pe locul 28.

Citește și Turiștii străini, șocați de prețurile din România! Au vrut vacanță ieftină și s-au ales cu o cheltuială de zile mari: „Berea este mai scumpă decât în Spania”

Ea este Olivia Dunne, cea mai frumoasă gimnastă din lume!

O lună mai târziu, micuța gimnastă s-a clasat pe locul 12 în U.S. Classic, iar în anul 2017 a reprezentat SUA.

Prin muncă multă și perseverență, Olivia Dunne a devenit o adevărată vedetă în lumea gimnasticii, însă majoritatea banilor pe care îi câștigă provin din postările pe care le face pe conturile sale de socializare.

În 2020, atunci când s-a înscris la Universitatea de Stat din Louisiana, acolo unde s-a alăturat echipei de gimastică LSU Tigers, olivia Dunne și-a făcut cont pe TikTok, unde a postat numeroase videoclipuri în care făcea sport.

Foarte repede tânăra a intrat în atenția internauților, iar astăzi, din comunitatea sa fac parte 7,4 milioane de persoane.

Acum, la fiecare postare a sa, gimnasta strânge milioane de vizualizări, motiv pentru care marile companii își doresc să lucreze cu ea.

Recent, tânăra gimnastă a fost invitată la un podcast, unde i s-a cerut să vorbească despre câștigurile sale atunci când vine vorba de o postare sponsorizată pe Instagram.

„De obicei nu vorbesc niciodată despre bani, dar… aș spune, șase cifre”, a spus ea, referindu-se la cel mai mult pe care a fost plătită pentru o singură postare, scrie Dailymail.co.uk.

În momentul în care gazda a întrebat dacă suma este sub 500.000 de dolari, Olivia Dunne răspuns afirmativ.

„Da, da, sunt foarte norocoasă. Este pur și simplu o nebunie pentru mine”, a adăugat ea.

În prezent, averea gimnastei Olivia Dunne este evaluată la 3,3 milioane de dolari, iar gimnasta ocupă locul doi după Bronny James în lista de câștiguri NIL pentru sportivii din facultate și înaintea lui Arch Manning.

ameni mor zilnic în accidente rutiere. Specialist în conducere defensivă: „Examinarea este foarte superficială, oameni care nu știu să citească și să scrie capătă permise”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult