- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

FOTO! În ce hal îi abuzează și maltratează Elon Musk pe angajații Twitter! Imaginea scandaloasă cu o femeie inginer dormind la birou pe jos!

04 Nov, 16:54 • Cornel Ghimeșan
O fotografie în care un manager Twitter dormea pe jos în birou a devenit virală și a atras sute de comentarii. Internauții a lansat sute de comentarii care critică atitudinea lui Elon Musk vis a vis de noii săi angajați de la Twitter.
FOTO! În ce hal îi abuzează și maltratează Elon Musk pe angajații Twitter! Imaginea scandaloasă cu o femeie inginer dormind la birou pe jos!

O fotografie cu un manager Twitter care dormea pe podea la birourile companiei a fost postată pe rețeaua de socializare. Textul postării se referă la cum angajații fac orice și se luptă să respecte deadline-urile impuse de noul proprietar Elon Musk.

Alte articole: 22 de milioane de euro pentru Aeroportul Timișoara. Grindeanu: „Cea mai importantă investiție din istorie. Acest Terminal să fie unul pentru plecări în Schengen”

Cum sunt tratați angajații Twitter

Directorul Twitter de management de produs, Esther Crawford a fost fotografiată înfășurată într-un sac de dormit – prins între o masă și unele scaune în ceea ce arata ca o sala de conferinte – cu o mască de somn tras peste ochii ei sub luminile fluorescente ale biroului.

„Când ai nevoie de ceva de la șeful tău de la Elon Twitter”, a declarat Evan Jones, manager de produs pentru Twitter Spaces, într-un tweet postat miercuri la ora 2:16 ET.

Crawford a repostat fotografie cu textul, „Atunci când echipa ta lucrează non-stop pentru a atinge deadlin-urile, uneori, #SleepWhereYouWork. (dormi unde muncești)

Fotografia a apărut alături de relatările potrivit cărora echipa lui Musk îi împinge din greu pe angajații Twitter să implementeze modificările preferate pe platformă în termene limită strânse.

Insider a obținut un mesaj intern în care le-a spus muncitorilor că „așteptarea este literalmente să lucreze 24/7” pentru a respecta termenul limită al lui Musk pentru o revizuire a procesului de verificare a utilizatorilor Twitter. Raportul a spus că lucrătorii se tem că și-ar putea pierde locurile de muncă dacă nu vor putea finaliza proiectul până la sfârșitul săptămânii.

FOTO! În ce hal îi abuzează și maltratează Elon Musk pe angajații Twitter! Imaginea scandaloasă cu o femeie inginer dormind la birou pe jos!
FOTO! În ce hal îi abuzează și maltratează Elon Musk pe angajații Twitter! Imaginea scandaloasă cu o femeie inginer dormind la birou pe jos!

Este faimoasă povestea legată de Musk care a dormit pe podeaua fabricii, în timp ce Tesla se chinuia inițial să-și îndeplinească țintele de producție.

Crawford a urmărit fotografia cu o serie de tweet-uri după ce postarea a atras câteva răspunsuri alarmate pe rețelele de socializare.

„Din moment ce unii oameni își pierd mințile, voi explica: a face lucruri grele necesită sacrificii (timp, energie etc.)”, a spus Crawford.

„Am coechipieri din întreaga lume care depun efortul de a aduce ceva nou la viață, așa că este important pentru mine să mă prezint pentru ei și să mențin echipa deblocată.”

„Lucrez cu oameni uimitor de talentați și ambițioși aici, la Twitter și acesta nu este un moment normal în timp”, a continuat Crawford.

„Suntem mai puțin de 1wk într-o tranziție masivă de afaceri și cultură. Oamenii îi dau totul în toate funcțiile: produs, design, ing, juridic, finanțe, marketing etc.”

„Suntem #OneTeam și folosim hashtag-ul #LoveWhereYouWork pentru a-l arăta, motiv pentru care am retweeted cu #SleepWhereYouWork – un semn obraznic pentru colegii Tweeps. Suntem în mijlocul unei achiziții publice nebune de luni de zile, dar continuăm să mergem și sunt atât de mândră de puterea și reziliența noastră”, a adăugat ea.

Fotografia a atras o serie de răspunsuri tăioase pe Twitter din partea utilizatorilor care au simțit că dormitul pe podeaua biroului este excesiv.

„Un manager care te apreciază pe tine sau abilitățile tale nu te va face să #SleepWhereYouWork ca să-ți păstrezi locul de muncă”, a răspuns Walter Thompson, directorul editorial al TechCrunch.

Citește și: Surpriză de proporții la Bursa de Valori București. Ședința de vineri a început complet neașteptat

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult