- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Hotelurile sunt obligate să ofere alcool nelimitat clienților. Țara în care se adoptă noile reglementări

11 Mar, 08:29 • Lupu Alexandra
Hotelurile „all-inclusive” sunt obligate de autorități să ofere alcool nelimitat pentru clienți. Unitățile de cazare trebuie să respecte noile prevederi.
Hotelurile sunt obligate să ofere alcool nelimitat clienților. Țara în care se adoptă noile reglementări

Autoritățile de la Moscova obligă hotelurile din Rusia să ofere alcool în cantități nelimitate pentru clienți, din producția internă, anunță profit.ro. Noile reglementări se aplică pentru toate instituțiile care funcționează în regim „all-inclusive” și „utra-all-inclusive”.

Hotelurile din Rusia sunt obligate să ofere alcool nelimitat

Așa cum arată primele informații, hotelurile din Rusia sunt obligate de autoritățile de la Moscova să ofere alcool nelimitat clienților. Noile reglementări se aplică la nivelul instituțiilor care funcționează în regim „all-inclusive” și „utra-all-inclusive” și măsura este valabilă pentru prânz și cină, conform noului document aprobat de autoritatea Rosstandart, în ceea ce privește standardele de cazare.

TASS, care a obținut și publicat o copie a documentului în cauză, susține că este pentru prima oară când Rusia stabilește astfel de cerințe specifice, adresate unităților de cazare. Ultimele informații precizează că reglementări menționate de autorități intră în vigoare începând cu data de 30 iunie a acestui an.

Citește și: Auchan aduce produse originale la prețuri accesibile! Un nou magazin va fi deschis în Rusia

„Băuturile alcoolice fabricate în Rusia sunt prezentate în cantități nelimitate la bufet pentru prânz și cină, precum și la punctul de alimentație suplimentar: bere – cel puțin un tip, vin roșu/alb sec/demidulce – cel puțin trei tipuri, alcool tare – nu mai puțin de două tipuri, precum și cocktailuri bazate pe acesta”, se menționează în document.

Noile prevederi obligă hotelurile din Rusia să ofere alcool nelimitat clienților
Noile prevederi obligă hotelurile din Rusia să ofere alcool nelimitat clienților

Obligațiile hotelurilor din Rusia nu se termină aici. Dacă unitatea de cazare funcționează în sistem ultra, atunci aceasta trebuie să ofere cel puțin cinci tipuri de alcool tare, produs local sau de import, iar la fel de bine, din acestea trebuie să se facă cel puțin șapte feluri de cocktailuri pentru clienți. Tot unitățile vizate sunt nevoite să ofere vin spumant la micul dejun, dacă sunt notate cu cinci stele.

Documentul conține inclusiv indicații despre numărul de camere, mese, servicii sportive, evenimente de divertisment, activități pentru copii, servicii spa sau necesare complexelor acvatic, și de asemenea, pentru disponibilitatea elementelor care țin de infrastructură. Stabilirea acestor criterii a apărut după ce numeroși ruși au fost nevoiți să se reorienteze către destinații interne, drept consecință a restricțiilor de călătorie impuse de UE.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Anunțul oligarhului Oleg Deripaska care l-a înfuriat pe Putin: ”Rusia ar putea rămâne fără bani până anul viitor”