- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Ikea salvează populația de la inflație! Prețurile produselor scad considerabil!

13 Oct, 15:55 • Oprea Alina
În timp ce inflația crește, Ikea reduce prețurile produselor sale.
Ikea salvează populația de la inflație! Prețurile produselor scad considerabil!

Inflația reprezintă o mare problemă cu care se confruntă populația, iar Ikea a hotărât să reducă prețurie produselor sale tocmaipentru a evita scăderea numărului de cumărători. Anul ce a trecut a fost caracterizat de o inflație grandioasă care a afectat compania și Ikea a observat faptul că oamenii au arătat un sentiment de slăbiciune pe majoritatea piețelor sale, ceea ce a comunicat Bloomberg, conform Economedia.

Reducerile se vor aplica la o serie de produse, o reducere de 20%, inclusiv cârțile populare „Billy”.

Citește mai multe despre: Ikea ar putea ajunge în curând la Iași. Retailerul suedez negociază deja cumpărarea a 5 hectare de teren, unde va fi construit noul magazin

Statistica vânzărilor Ikea pentru anul 2023

Dacă anul prcedent nu a prezentat rezultate prea bune, se poate spune că anul 2023 a atins ținta dorită. Odată cu ajustarea la impactul valutar, vânzările au crescut în mod considerabil, recordul fiind de 47,6 miliarde de euro (50,6 miliarde de dolari) pentru anul fiscal 2023, ceea ce a însemnat o creștere de 7,3%. Jon Abrahamsson Ring, directorul general al Inter Ikea Group a spus că s-a cunoscut compensarea unei provocări continue a cantităților mici de vânzări.

Excutivul a adăugat faptul că portofelele consumatorilor devin mai subțiri, pentru că această criză actuală a costului de viață provoacă cererea la retailerii din întreaga lume. Pentru francize, costurile crescuseră într-o perioadă, însă luna mai a anului curent a înregistrat o scădere a prețurilor, pentru că executivul a adăgat afirmațiilor sale că prețurile materiilor prime și costurile de transport merg într-o direcție bună care permit o scădere a prețurilor.

Retailerul Ikea este un magazin de succes de mobilă și nu numai, pentru că este un loc unde poți găsi foarte multe lucruri folositoare casei, n doar mobilă. Acesta s-a dezvoltat într-un mod foarte bun, întrucât cunoaște o extindere grandioasă în America de Sud. Pandemia de Coronavirus nu a afectat foarte mult Ikea, astfel că după panemie, comenzile online au rămas la același nivel, iar oamenii încă sunt cumpărători de Ikea. Acest magazin a mai adăugat, recent, încă 70 de locații pentru a mulțumi pe toată lumea și de a nu se confrunta cu problemele care pot apărea în timpul unei comenzi online, conform sursei citate.

Citește mai multe despre: IKEA se pregătește să dea lovitura. Compania lansează o ofertă de energie electrică pentru consumatorii casnici. Ce facturi vor plăti românii