- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Incredibil! Suma colosală de bani pe care a primit-o o femeie după ce a mințit că a născut 5 copii

10 Mar, 14:22 • Fundeanu Madalina
Barbara Ioele a păgubit statul italian cu peste 100.000 de euro, după ce a mințit că a născut 5 copii. A făcut totul pentru a nu munci și pentru a încasa bani din indemnizații.
Incredibil! Suma colosală de bani pe care a primit-o o femeie după ce a mințit că a născut 5 copii

O femeie din Italia a păcălit statul cu peste 100.000 de euro – în perioada 2014-2019 – după ce a mințit că a născut 5 copii. A făcut totul pentru a nu munci și pentru a încasa bani din indemnizații, relatează Cancan.ro.

Barbara Ioele a reuși să pună la cale un plan de necrezut. Femeia și-a înscenat 5 sarcini și alte 12 avorturi spontane, toate pentru a beneficia de concedii de maternitate și de banii din indemnizațiile pentru creșterea „copiilor”.

Barbara Ioele a păgubit statul italian cu peste 100.000 de euro, după ce a mințit că a născut 5 copii

În perioada 2014-2019, femeia era angajată la un fast-food, perioadă în care le-a fi spus patronilor că a născut 5 copii. Pentru a fi cât mai credibilă, presupusa mamă a obținut documente medicale – certificate semnate de un ginecolog – care atestă faptul că a născut, dar și dovezi cum că ar fi avut 12 avorturi spontane.

Ai putea fi interesat și de: Cu cât sunt plătite femeile care fac curățenie în Germania. Orașele cu cele mai bune salarii

Femeia din Italia care a mințit că a născut 5 copii
Femeia din Italia care a mințit că a născut 5 copii

Documentele erau semnate și falsificate de soțul femeii. Timp de 5 ani, italianca a fost crezută de către angajatorii ei, mai ales că dăduse și nume copiilor inventați: Banedetta, Angelica, Abramo, Letizia și Ismaele.

„Totul pentru a nu munci… Mâinile în jurul șoldurilor, o pernă sub rochie pentru a simula o sarcină, mersul ușor obosit al cuiva aflat în luna a șasea, în plină vară. E cald, apoi maternitatea ei este o maternitate cu risc, ca și celelalte douăsprezece care s-au încheiat cu avorturi naturale, chiar dacă, în alte cazuri, Barbara Ioele a «născut» cinci copii în cinci ani, din 2014 până în 2019”, scrie La Republica.

În perioada 2014 – 2019, timp de 5 ani, Barbara Ioele a reușit să fraudeze statul italian cu peste 100.000 de euro. În cele din urmă, toate ilegalitățile au ieșit la iveală. În urma investigațiilor ASL (Azienda Sanitaria Locale – instituție publică de sănătate în Italia), femeia a fost condamnată la un an și 8 luni de închisoare pentru înșelăciune. Soțul italiencei a primi o pedeapsă mai blândă – 7 luni de închisoare.

Vezi și alte știri: Motivul halucinant pentru care un bărbat a fost concediat! Cazul său a uluit întreaga planetă, după ce angajatorul a fost obligat să îi plătească despăgubiri de 500.000 de euro