- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Incredibil! Un bărbat își câștigă traiul din cenușa mamei sale decedate!

13 Oct, 14:38 • Oprea Alina
Un bărbat a recurs la gesturi extreme pentru a-și câștiga existența, astfel că se folosește de cenușa mamei sale decedate pentu a avea bani. Explicația acestuia este că nu își retrăiește drama în mod gratuit.
Incredibil! Un bărbat își câștigă traiul din cenușa mamei sale decedate!

Bărbatul care vindea cenușa mamei sale decedate pe porțiuni pusese prețul de 30 de doalri, iar cei 5 dolari în plus erau pentru a furniza povestea. Cel care i-a descoperit „afacerea” este un creator de conținut prin intermediul Facebook Marketplace. După ce aceasta a fost descoperită că era de vânzare pe Facebook Marketplace, doi creatori de conținut au hotărât să cumpere o urnă de cenușă umană.

Vezi mai multe despre: Investiție de peste 14 milioane de euro în România. S-a construit prima fabrică de cărămidă cu zaț de cafea din țară. În ce județ se află

Doi creatori de conținut au cumpărat cenusă umană!

Mark este cel care administrează un cont de TikTok în care cumpără diferite lucruri de pe Marketplace Facebook și le prezintă oamenilor. Mark și Lauren Eliza sunt numele celor doi creatori de conținut, iar aceștia au cumpărat un flacon cu 30 de dolari și au spus că povestea din spate costa 5 dolari în plus prețului de bază. Mark a declarat că el nu ar fi făcut așa ceva și că a rămas uimit.

„Dacă aș vinde cenușa mamei mele, ea ar reveni din lumea celor morți și mi-ar da una peste cap.”, a declarat Mark, potrivit Ziare.com

Cenusa
Cenusa

Lauren Eliza a reacționat!

Lauren Eliza este cunoscută sub numele de Lauren the Morticia datorită conținutului săude pe TikTok despre moduri în care oamenii pot muri, iar aceasta a reacționat imediat la ceea ce vindea bărbatul pe MarketPlace Facebook.

„Unde e anunțul, trimite-mi anunțul. Vreau să cumpăr, și vreau să plătesc și cei 5 dolari în plus pentru povestea dramatică din spatele acestuia. Cine își vinde cenușa mamei pe Facebook Marketplace? Oricum, tot ceea ce era dăunător a fost ars. Dar nu vezi în fiecare zi pe cineva încercând să-și vândă mama în flacoane de sticlă pe Facebook Marketplace.”, a declarat aceasta conform sursei citate.

Aceasta a afirmat faptul că este legal ca cenușa umană să se vândă în Statele Unite ale Americii, iar aceasta are dreptate, întrucât în SUA nu există nicio astfel de lege care să interzică această „activitate”.

Povestea din spate

Crezi că povestea din spatele anunțului este una complexă? Te înșeli. Mark a fost cel care a reuțit să îi obțină un flacon lui Lauren, iar aceasta este și un fost asistent de pompe funebre, ceea ce  ajutat-o să își dea seama dacă cenușa este reală sau nu. Lauren a afirmat că este reală, iar cutia a venit decorată și cu cranii, dar și cu o scrisoare. Ceea ce se afla în scrisoare nu a vrut să dezvăluie, însă Mark a făcut un interviu cu bărbatul care a pus anunțul și care și-a pus numele Chris Brown. Acesta a dezvăluit povestea anunțului și a spus că nu avea o relație foarte bună cu mama sa, iar prezența sa îl neliniștea, îl făcea să fie nervos.

„Să o arunc pur și simplu la gunoi? Să o deversez în toaletă? Nu știu, niciuna dintre variantele acestea nu mi-a adus pace. 

Am postat pur și simplu pe Facebook să văd cum va merge, și a explodat.

Am fost supus la mult abuz psihic.

Toată lumea spune mereu că ar trebui să iertăm pe cei morți pentru că sunt morți.

Ea nu a încercat niciodată să repare lucrurile când era în viață.”,  declarațiile lui Chris Brown pentru Mark, conform sursei citate.

Citește mai multe despre: România va produce energie termică și electrică din nămol! Unde va avea loc premiera națională?