- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Locuri de muncă în Olanda. În funcție de domeniu, românii pot câștiga aproape 70 de lei pe oră

21 Apr, 21:23 • Adrian Popovici
Olanda este una dintre destinațiile preferate de românii aflați în căutare unui loc de muncă mult mai bine plătit decât cele din țară. Statisticile arată că, în funcție de domeniu, aceștia pot câștiga chiar și 70 de lei pe oră, la care se adaugă alte beneficii.
Locuri de muncă în Olanda. În funcție de domeniu, românii pot câștiga aproape 70 de lei pe oră

În căutarea unei oportunități profesionale în străinătate, mulți români își îndreaptă atenția către Țările de Jos, unde se găsesc numeroase locuri de muncă în diverse sectoare. Olanda devine tot mai atractivă pentru cei care sunt dornici să se angajeze, oferind un mediu de lucru stimulativ și condiții avantajoase pentru lucrători, arată Cancan.

Domeniul de producție, serele și logistica sunt sectoarele care oferă cele mai multe oportunități pentru români care vor să lucreze în Olanda. Cu cerințe accesibile, dar exigențe clare în ceea ce privește cunoștințele minime de limba engleză, angajatorii olandezi deschid ușile spre un mediu de lucru diversificat și plin de oportunități. Turele de lucru variază în funcție de specificul fiecărui loc de muncă, iar contractele sunt încheiate conform legislației în vigoare, pentru o perioadă determinată de 6 luni.

Un aspect remarcabil al acestor oferte de muncă în Olanda este faptul că beneficiile acordate angajaților sunt generoase și complete. Cazarea, echipamentul de lucru, transportul și asigurarea medicală sunt incluse, oferind o siguranță și un confort în plus pentru cei care își desfășoară activitatea în Olanda.

Locuri de muncă în Olanda. În funcție de domeniu, românii pot câștiga aproape 70 de lei pe oră
Locuri de muncă în Olanda. În funcție de domeniu, românii pot câștiga aproape 70 de lei pe oră

Te-ar putea interesa și: Vești bune pentru românii din acest oraș! O fabrică uriașă se va deschide și sute de locuri de muncă vor ieși pe piață

Ce salarii câștigă românii care lucrează în Olanda?

Pentru cei care aspiră la un venit substanțial, sectorul logistic se dovedește a fi extrem de promițător. Cu responsabilități care implică gestionarea lanțului de aprovizionare al unei afaceri sau companii, aceste locuri de muncă oferă nu doar un salariu atractiv, ci și oportunități de dezvoltare profesională. De la asigurarea transportului la timp al mărfurilor, până la comunicarea eficientă cu clienții și controlul calității produselor, munca în domeniul logistic este complexă și solicitantă, dar extrem de satisfăcătoare.

Pentru a se califica pentru aceste posturi, românii trebuie să dețină anumite certificări, precum permisul de conducere categoria B și certificatul de stivuitor. Cu toate acestea, eforturile sunt răsplătite pe măsură, salariile fiind plătite pe oră, la un nivel atractiv de 13,27 euro/oră, iar bonusurile suplimentare pentru anumite categorii de lucrători adaugă un motiv în plus pentru a alege Olanda ca destinație de muncă.

Angajatorii olandezi nu doar că oferă condiții de muncă excelente, dar și sprijin în obținerea documentelor necesare și în adaptarea la viața în Olanda. Programul de lucru, de 8 ore/zi, de luni până vineri, permite angajaților să-și organizeze timpul și să se bucure de viața în afara orelor de muncă.

Citește și: Aproape 16.000 de tineri și-au găsit de muncă prin programele de ucenicie ale ANOFM. Câți bani au primit firmele care i-au angajat