- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Nimeni nu s-ar fi gândit! Ce mâncare și băutură preferă Bill Gates și de ce afaceristul nu ia niciodată micul dejun

23 Feb, 19:48 • Lupu Alexandra
Informații uimitoare ies la suprafață despre Bill Gates! Într-un mini documentar, afaceristul a spus ce mâncare și băutură preferă.
Nimeni nu s-ar fi gândit! Ce mâncare și băutură preferă Bill Gates și de ce afaceristul nu ia niciodată micul dejun

Un documentar realizat de Netflix aduce la suprafață informații la care nimeni nu s-ar fi gândit, despre Bill Gates. Acesta a menționat că nu ia niciodată micul dejun, dar de altfel, a dezvăluit care este mâncarea care nu lipsește niciodată din farfuria lui, citează retetesivedete.ro.

La ce alimente nu renunță Bill Gates

În mini-seria „Inside Bill’s brain”, afaceristul a povestit, în primă instanță, că nu ia niciodată micul dejun. Conform informațiilor oferite de Gates, acesta nu consideră că respectiva masă este importantă, tocmai de aceea, preferă să o sară. Dacă vorbim despre meniul de prânz, lucrurile stau altfel. Afaceristul a menționat că nu lipsesc niciodată proteinele. Mâncarea lui preferată este hamburger-ul, dar în mod special, preparatele din carne de vită. În fiecare zi, Gates consumă cafea, dar mai mult de atât, cinci cutii de Coca-Cola fără zahăr.

Citește și: Angajații Amazon se revoltă! Nu vor să se întoarcă la birou. Oamenii lui Bill Gates au lansat o petiție

Desertul preferat al lui Bill Gates rămân nucile și preparatele care conțin acest produs. Tot în cadrul documentarului realizat de Netflix s-a putut afla cum începe ziua afaceristului și care sunt preocupările lui. Acesta a susținut că citește ziarele în fiecare dimineață, având câteva publicații pe care le preferă în mod special: The New York City, The Economist și The Wall Street Journal.

Bill Gates
Bill Gates

Atunci când afaceristul dispune de timp, preferă să stea în biblioteca imensă pe care o deține, în care are multe cărți rare. Chiar dacă nimeni nu și-ar fi imaginat, se pare că celebrul „Codex Leicester” (Leonardo da Vinci) se află în casa lui Gates. Viața afaceristului poate fi considerată perfectă în ultima perioadă. Acesta a aflat că va deveni bunic, moment din care Gates a început să își răsfețe fiica, care îi aduce marea bucurie de a avea un nepot.

Afaceristul i-a cumpărat lui Jennifer un penthouse, situat în cartierul Tribeca (Manhattan), pentru care a plătit o sumă imensă. Atunci când vine vorba despre propria fiică, Gates nu se zgârcește, având în vedere că acesta s-a oferit inclusiv să-i plătească nunta, estimată la peste două milioane de dolari. Petrecerea a avut loc chiar în locuința pe care Jennifer o deținea în acele momente, acolo unde avea și o fermă de cai, primită cadou de la părinți.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Bill Gates vrea să combată râgâitul vacilor cu o tehnologie super modernă. Șeful Amazon și fondatorul Alibaba pun umărul!