- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Ţara din Europa cu cei mai mulți hoți de buzunare. Locul în care ai toate șansele să rămâi fără portofel

09 Sep, 21:26 • Alexe Raluca
Țara cu cei mai mulți hoți de buzunare există și este în Europa. Numărul cazurilor de hoție în țările europene au crescu simțitor în ultimii ani. Este bine ca înainte de a te aventura într-o călătorie să te interesezi care este regiunea unde ai cele mai mari șanse să rămâi fără portofel sau alte bunuri de valoare.
Ţara din Europa cu cei mai mulți hoți de buzunare. Locul în care ai toate șansele să rămâi fără portofel

Țara cu cei mai mulți hoți de buzunare este în Europa și este una dintre cele mai vizitate destinații din lume. Mii de turiști se confruntă, anual, cu coșmarul de a li se fura obiecte de valoare pe teritorii străine. Vizitatorii imprudenți sunt tinta preferata a hotilor, transformându-i cu ușurință în victime sigure.

Citește și: Turismul românesc primeşte cea mai mare lovitură. Boloş a trecut în două zile de la majorarea valorii tichetelor de vacanţă, la suspendarea acestora

Care este țara cu cei mai mulți hoți de buzunare din Europa

Hoții de buzunare își ales victimele pe sprânceană, cele mai pasibile victime fiind turiștii imprudenți care se află pentru prima dată într-o țară străină. Tâlharii pun la cale strategii concrete, dar un plan bine pus la punct poate fi aplicat și de către turiștii care nu vor să se trezească jefuiți în vacanță. Aceste sfaturi ale experților sunt menite să îi prevină și să îi protejeze împotriva acestui tip de jaf.

Tags: