- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley, scoase la licitație! Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a cumpăra lucrurile legendarului artist

28 Jan, 09:09 • Bumbeneci Diana
La 46 de ani de la moartea lui Elvis Presley, obiectele marelui artist vor fi scoase la licitație. Suma cerută pentru ele este una colosală.
Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley, scoase la licitație! Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru a cumpăra lucrurile legendarului artist

Obiectele care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi licitate. Suma cu care ar putea fi vândute lucrurile legendei Rock and Roll este destul de mare, însă cel care va licita se va bucura de o serie de obiecte ce au făcut istorie.

Lucrurile lui Elvis Presley, scoase la licitație

Elvis Aaron Presley a fost un cântăreț și actor american, cunoscut frecvent ca Regele Rock ‘n’ Roll-ului sau simplu, The King, fiind adorat de milioane de oameni. După moartea sa, în 1977, mulți oameni s-au interesat de ce se va întâmpla cu obiectele marelui artist. Ei bine, astăzi, după atâția ani, o parte dintre obiecte vor fi scoase la licitație.

Foarte multe dintre bunurile care i-au aparținut lui Elvis Presley vor fi scoase la licițație în zilele următoare. Cele aproape 40 de loturi, inclusiv o jachetă concepută de acelaşi designer care a creat şi celebra salopetă şi pelerină albă a artistului, o valiză şi o agendă telefonică cu scrisul lui Elvis, ar putea fi vândute cu peste 10.000 de dolari, conform Reuters.

Ce este cel mai interesant pentru colecționari este faptul că agenda telefonică a lui Elvis conţinea adresele „oamenilor de care era într-adevăr cel mai apropiat şi cu care lua legătura cel mai mult”, a spus Brigitte Kruse, fondatoarea casei Kruse GWS.

Obiecte Elvis Presley
Obiecte Elvis Presley

„Avem de fapt câteva dintre însemnările lui personale, pe care le vom lăsa ca o surpriză pentru ofertantul câştigător”, a spus acesta.

Interesul pentru starul american se menține și în zilele noastre extrem de mare, mai ales după lansarea de anul trecut a filmului biografic „Elvis”, care este nominalizat la Oscar, dar şi după moartea recentă a fiicei sale, Lisa Marie Presley.

Ai mai putea citi: Incredibil! A moștenit peste 60 de milioane de dolari, dar renunță la toți banii și se călugărește

De altfel, în vânzarea „Artifacts of Hollywood & Music” din 28 ianuarie sunt incluse articole care au aparţinut actriţelor Marilyn Monroe şi Liza Minnelli, precum și alte obiecte ce apar în filme istorice, mai anunță sursa citată.

Ai mai putea citi și: Banca Centrală Europeană confirmă un scenariu sumbru! Dobânzile vor fi majorate din nou

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult