- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Incredibil! A moștenit peste 60 de milioane de dolari, dar renunță la toți banii și se călugărește

20 Jan, 15:01 • Bumbeneci Diana
O fetiță de doar 8 ani a ajuns să fie moștenitoarea unui adevărat imperiu! Deși are o avere colosală, aceasta renunță la tot și se călugărește.
Incredibil! A moștenit peste 60 de milioane de dolari, dar renunță la toți banii și se călugărește

Moștenitoarea unui imperiu de peste 60 de milioane de dolari renunță la tot și se călugărește. Deși are doar 8 ani, tânăra susține că își dorește această schimbare.

Renunță la 60 de milioane de dolari și se călugărește

O fetiță de opt ani, din India, moștenitoarea unui imperiu de peste 60 de milioane de dolari din domeniul diamantelor, a renunțat la tot pentru a deveni călugăriță într-un ordin religios. Aceasta nu își dorește banii și nici să fie conducătoarea imperiului, ci visul său este să trăiască în liniște și rugăciune.

Devanshi Sanghvi a fost, până în această săptămână, moștenitoarea afacerii de bijuterii Sanghvi and Sons din orașul vestic Surat, cunoscut la nivel local sub numele de „Orașul diamantelor”, notează Daily Mail.

În a treia zi a săptămânii, ea a mers la un templu unde și-a schimbat hainele sofisticate cu o ținută simplă din bumbac alb. S-a tuns complet și a renunțat la toate bijuteriile sale, dorind să fie un om normal, la fel ca toți ceilalți.

Ai mai putea citi: MAI schimbă totul! Milioane de români vor deține „peste noapte” semnături electronice

Devanshi Sanghvi, tânăra care renunță la moștenirea de 60 de milioane de dolari
Devanshi Sanghvi, tânăra care renunță la moștenirea de 60 de milioane de dolari

Copilul este unul dintre cei mai tineri oameni care au participat la ceremonia „diksha” pentru a-și abandona bunurile materiale și a intra în călugăria jainească. Susține că a simțit chemarea și că acesta este cel mai bun drum pe care vrea să îl urmeze.

Familia ei este, de asemenea, membra a religiei Jain. Este vorba despre o renumită religie indiană cu puțini adepți, dar străveche. Această religie care predică non-violența, vegetarianismul strict și dragostea pentru toate creaturile ce ne înconjoară, limitarea violenței și implementarea măsurilor pentru pace. Se crede că familiile jainiste își încurajează copiii să se călugărească pentru a spori statutul social al rudelor.

Ai mai putea citi: Finanțare de 70.000 de euro pentru tineri, începând cu 2023. Cine poate primi banii de la Guvern

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult