- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Războiul din Fâșia Gaza provoacă un cutremur în întreaga lume! Emirul Qatarului: „Oprim aprovizionarea cu gaze a întregii lumi, dacă nu încetează bombardamentele”

13 Oct, 23:54 • Stefan Simion
Avertizare fără precedent făcută de emirul Qatarului. Tamim bin Hamad Al Thani vrea să oprească livrarea de gaze către întreaga lume, dacă războiul din Israel nu încetează.
Războiul din Fâșia Gaza provoacă un cutremur în întreaga lume! Emirul Qatarului: „Oprim aprovizionarea cu gaze a întregii lumi, dacă nu încetează bombardamentele”

Emirul Qatarului Tamim bin Hamad Al Thani intervine din nou în conflictele puternice care se desfășoară în această perioadă și aduce avertizări care provoacă un adevărat cutremur în întreaga lume. Sheik Tamim bin Hamad Al Thani a anunțat că în cazul în care bombardamentele din Fâșia Gaza nu se opresc, atunci Qatar va tăia aprovizionarea cu gaze a lumii.

Emirul Qatarului vrea să oprească alimentarea cu gaz în întreaga lume

„Dacă bombardamentele din Gaza nu se opresc, vom opri aprovizionarea cu gaze a lumii.”, a anunțat emirul Qatarului.

În ciuda acestui anunț, armata Israelului a început un bombardament pe scară largă a Fâșiei Gaza.

Vezi și: Este oficial! Ministerul de Externe confirmă primul român mort în războiul din Israel. Iată cine era acesta

Qatar's Emir, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani
Qatar’s Emir, Sheikh Tamim bin Hamad al-Thani

Între timp, la granița cu Fâșia Gaza au fost aduse sute de tancuri și peste 300.000 de soldați așteaptă ordinul pentru a începe invazia terestră.

Ziua 7 de război a adus noi tragedii

Un jurnalist al agenţiei de presă britanice Reuters a fost ucis, iar alţi şase de la alte media internaţionale au fost răniţi în timp ce acopereau mediatic schimburile de foc de la graniţa israeliano-libaneză. Până acum, minim 2000 de oameni au fost uciși în atacurile de la Fâșia Gaza. Printre cei care au căzut tribut războiului se află și doi români.

Vezi și: A început războiul în Israel! MAE confirmă că 790 de români sunt prezenți în zona de conflict. Premierul Ciolacu anunță dacă sunt români printre răniți

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult