- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Românca care a furat bijuterii de aproape jumătate de milion de euro dintr-un hotel de 5 stele. Cartier, Dior și Rolex sunt câteva dintre mărcile prin care s-a îmbogățit

30 Mar, 12:38 • Lupu Alexandra
Menajera româncă din cadrul unui hotel de 5 stele este acuzată că a furat bunuri în valoare totală de 400.000 de lire sterline de la turiștii bogați. Tânăra s-a orientat către bijuterii scumpe, de la mărci recunoscute.
Românca care a furat bijuterii de aproape jumătate de milion de euro dintr-un hotel de 5 stele. Cartier, Dior și Rolex sunt câteva dintre mărcile prin care s-a îmbogățit

O româncă care lucra la un hotel de 5 stele a furat bunuri în valoare totală de 400.000 lire sterline de la turiștii bogați. Așa cum relatează ziare.com, femeia s-a orientat către branduri populare, precum Rolex, Cartier și Dior.

Românca care a furat de la turiștii bogați

Sabrina Rova este românca de 23 ani care a furat mai multe bunuri valoroase de la clienții hotelului de 5 stele la care lucra. Așa cum arată primele informații, femeia s-a orientat către branduri de renume, precum Rolex, Cartier și Dior, iar bijuteriile alese ajung la suma uriașă de 400.000 lire sterline.

Totul s-a întâmplat în cadrul unei unități de cazare din Londra. Românca lucra ca menajeră la o unitate de 5 stele Hilton de pe Park Lane, nu departe de Palatul Buckingham. Femeia și-a recunoscut faptele în fața instanței din Anglia. Românca a mărturisit că a furat bijuteriile în valoare de aproape jumătate de milion de euro.

În timpul în care a lucrat la hotelul luxos, Sabrina Rova a recunoscut că a furat un ceas și cercei Cartier, în valoare de peste 22.000 de lire sterline. Ceasul Rolex Oyster pe care românca a pus mâna ajunge la valoarea de 17.000. Totodată, femeia a furat de la oaspeții bogați inclusiv o pereche de cercei cu perle Dior.

Citește și: O actriță celebră în Marea Britanie a crescut într-un orfelinat din România. Povestea Adrianei Ionica

Sabrina Rova este românca care a furat bijuterii de la clienții bogați
Sabrina Rova este românca care a furat bijuterii de la clienții bogați

Instanța a stabilit că românca care lucra pe postul de menajeră a furat chiar și cardurile de credit de la clienții hotelului. Ulterior, a făcut mai multe sesiuni de cumpărături de la un magazin Footlocker din apropiere. Potrivit procurorilor, românca nu a acționat singură. Sabrina făcea parte dintr-un „grup de crimă organizată”. Ea va rămâne în arest până la pronunțarea sentinței, pe 5 aprilie.

Cazul nu este unul izolat din Londra. Două românce au încercat anul trecut să fure de la un băiat de doar 10 ani, la metrou. Femeile au fost condamnate la închisoare, iar anchetatorii spun că sunt hoațe „profesioniste”.

Daniela Bobocel (35 ani) și Narghita Iancu (41 ani) au fost prinse de agenții de poliție îmbrăcați în hainele civile. Inițial, româncele voiau să jefuiască o femeie în vârstă, dar în cele din urmă, au ales să se orienteze asupra băiatului de 10 ani. Polițiștii au intervenit la momentul potrivit, tocmai de aceea, româncele au fost arestate. Daniela a fost condamnată la 18 săptămâni de închisoare, iar Narghita la 14.

Citește și despre următorul subiect: Vestea momentului. Românii din diaspora își pot schimba actele de identitate fără să mai fie nevoiți să vină în țară. Iată cum se procedează