- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Românul care a câștigat America’s Got Talent împreună cu câinele său. Cei doi au impresionat juriul și au plecat acasă cu premiul de un milion de dolari

28 Sep, 19:49 • Alexe Raluca
Românul Adrian Stoica și câinele său au câștigat America’s Got Talent, cea mai celebră emisiune din lume. Bărbatul a impresionat juriul și a obținut premiul cel mare - un milion de dolari - dar și posibilitatea de a avea propriul său show în Las Vegas.
Românul care a câștigat America’s Got Talent împreună cu câinele său. Cei doi au impresionat juriul și au plecat acasă cu premiul de un milion de dolari

Adrian Stoica şi câinele său, Hurricane, au câştigat America’s Got Talent, cel mai mare concurs de talente din lume. Celebrul dresor de câini, care a impresionat și juriul din sezonul 12 al emisiunii din România, a reușit să îi convingă pe Simon Cowll și colegii săi că merită premiul cel mare de un milion de dolari.

Citește și: Amenzi uriașe dacă îți abandonezi câinele. Un astfel de gest te poate lăsa fără bani în buzunare

Românul care a câștigat America’s Got Talent, alături de câinele său

Pe lângă premiul cel mare, deloc de neglijat, Adrian Stoica are și șansa de a avea propriul său show de divertisment în Las Vegas. Câinele care l-a ajutat să devină celebru pe mapamond, Hurricane, a făcut un spectacol inedit, prezentând o scenetă despre o cină romantică ce i-a cucerit pe jurați și pe spectatori, care i-au ovaționat minute în șir pentru prestație. Momentul celor doi de pe scenă a fost o dedicație adusă lui Rory, un alt câine de-al său care s-a stins din viață.

Câinele a interpretat rolul „ajutorului îndrăgostitului”, în timp ce Adrian Stoica s-a pregătit pentru o scenă de cină romantică fictivă cu Sofia Vergara.

„A fost ca şi cum câinele a jucat într-o piesă de teatru. Chiar noaptea trecută m-am uitat la Beverly Hills Chihuahua, iar Hurricane este mai bun decât orice câine din filmul ăla. Deci e clar că ar trebui să joace într-un film sau musical, pentru că e un star”, a declarat Simon Cowell, conform USA Today.

În vârstă de 45 de ani, Adrian Stoica s-a născut în Brașov, dar a trăit în Italia mai mult de două decenii. În prezent, românul locuiește în Elveția unde se ocupă de pasiunea ce i-a adus un milion de dolari și celebritatea în întreaga lume. Românul are o abilitate extraordinară de a comunica cu câinii și spune că este ca și cum ar purta o conversație cu un om.

Adrian a absolvit o școală de dresaj și este recunoscut la nivel național în Italia pentru sportul cu câini de tip „disc dog”. Pentru el, câinii sunt mai mult decât animale de companie: sunt colegi, familie și prieteni apropiați. Dresorul român a mărturisit și că visează să aibă propriul musical alături de patrupedul său.

Citește și: Un bărbat nevăzător a învins o companie de car sharing în instanță, după ce a fost refuzat de doi șoferi din cauza câinelui ghid. Românul trebuie să primească acum daune morale de 10.000 de lei