- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Surpriză pentru peste 1 milion de români stabiliți în Marea Britanie. El este românul care ar putea deveni viceprimarul Londrei

24 Jul, 21:15 • Lupu Alexandra
Ștefan Voloșeniuc este candidatul Partidului Conservator pentru Great London Assembly la alegerile din mai 2024. Pentru prima oară în istorie, românii din Marea Britanie ar putea avea un viceprimar român al Londrei.
Surpriză pentru peste 1 milion de români stabiliți în Marea Britanie. El este românul care ar putea deveni viceprimarul Londrei

Mari surprize pentru peste 1 milion de români stabiliți în Marea Britanie. Pentru prima oară în istorie, cetățenii ar putea avea un viceprimar român al Londrei, informează romaniatv.net. Ștefan Voloșeniuc este candidatul Partidului Conservator pentru Great London Assembly la alegerile din mai 2024.

Românii din Marea Britanie vor avea un viceprimar român al Londrei

Ștefan Voloșeniuc este un antreprenor de succes stabilit în Marea Britanie de mai mulți ani. El este, oficial, candidatul Partidului Conservator pentru Great London Assembly la alegerile din mai 2024. În lupta pentru Primăria Londrei se află și candidata conservatorilor Cllr Susan Hall.

Citește și: Criză de forță de muncă în Marea Britanie. Se schimbă regulile de acordare a vizelor

Pentru prima oară în istorie, românii din Marea Britanie au marea șansă de a avea un viceprimar român al Londrei. Acest lucru se va întâmpla dacă Partidul Conservator va câștiga Primăria Londrei. Ștefan Voloșeniuc beneficiază de susținerea întregului partid pentru a ocupa funcția de viceprimar al metropolei.

Ștefan Voloșeniuc
Ștefan Voloșeniuc

Peste 1 milion de români sunt stabiliți în Marea Britanie. Mai bine de 500.000 dintre ei se află în zona metropolitană a Londrei. Mulți români trăiesc inclusiv în Birmingham, Coventry Manchester, Southampton sau Bristol. Ștefan Voloșeniuc a anunțat românii din Marea Britanie că au șansa să aibă un viceprimar român al Londrei, în doar câteva luni. El a menționat că speranța unui viitor mai bun este tot mai aproape pentru acești cetățeni. Românul a relatat că este un pas important în reprezentarea comunității noastre în Marea Britanie.

„Astăzi este o zi de mare bucurie pentru Londra, deoarece speranța pentru un viitor mai bun este tot mai aproape. Sunt extrem de încântat să anunț că draga mea colegă și prietenă, Cllr Susan Hall, a fost selectată ca și candidat al Partidului Conservator pentru funcția de primar al Londrei în alegerile care vor avea loc anul viitor în luna mai.

Susan este o persoană de încredere și dedicată, iar cu ea la conducere, suntem hotărâți să transformăm Londra într-un oraș mai sigur, mai bun și mai curat. Această alegere este remarcabilă și deosebită pentru românii din Londra. Pentru prima dată în istoria metropolei londoneze, românii au ocazia să aibă propriul viceprimar. Acesta este un pas important în reprezentarea comunității noastre și în asigurarea că nevoile și aspirațiile noastre vor fi luate în considerare în luarea deciziilor care afectează orașul în care trăim.

Cu Susan la cârma orașului și cu sprijinul tuturor, vom putea face progrese semnificative în abordarea provocărilor pe care le întâmpinăm în Londra. Vom lucra împreună pentru a asigura o infrastructură mai bună, pentru a promova siguranța comunității și pentru a investi în proiecte care să îmbunătățească calitatea vieții tuturor locuitorilor.

Împreună, putem construi o Londra mai puternică și mai prosperă pentru toți. Să fim mândri de această realizare și să privim cu optimism către viitorul nostru comun în frumoasa noastră capitală, Londra”, scrie Ștefan Voloșeniuc.

Te-ar putea interesa și: Preţurile locuinţelor scad în cel mai rapid ritm din ultimul deceniu. Piața imobiliară din Marea Britanie este în pericol