- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un afacerist din Ucraina oferă 500.000 de euro oricui trimite o dronă pe 9 mai la Moscova, de Ziua Victoriei

07 Apr, 20:36 • Bocioacă Bianca
Un om de afaceri din Ucraina oferă o recompensă uriașă pentru cine va strica sărbătoarea rușilor de pe 9 mai, ziua Paradei Victoriei, de la Moscova.
Un afacerist din Ucraina oferă 500.000 de euro oricui trimite o dronă pe 9 mai la Moscova, de Ziua Victoriei

Volodimir Iatsenko, co-fondatorul MONOBANK și producătorul dronelor Dovbush, a promis că va da o recompensă de 20 de milioane de grivne, adică peste 396.000 de euro, oricui va trimite o dronă în Piața Roși din Moscova, în ziua de 9 mai, când are loc Parada Victoriei, potrivit presei din Ucraina.

Citește și: Nimeni nu s-ar fi gândit! Ce mâncare și băutură preferă Bill Gates și de ce afaceristul nu ia niciodată micul dejun

„Glorie Ucraina, glorie eroilor”

„Sper că această sumă va fi împărțită în mod corect între producător și operatorii militari care vor duce la bun sfârșit sarcina”, 

a transmis afaceristul pe pagina sa de Facebook.

Citește și: SUA trimite ajutor militar în valoare de 2,6 miliarde de dolari în Ucraina. În ce constă noua tranșă

Acesta are și o cerință specială pentru cei care se încumetă să îi ducă planul la bun sfârșit – vrea ca pe aripile dronei să scrie „Glorie Ucraina” sau „Glorie eroilor”.

Volodimir i-a invitat și pe alți doritori să adauge bani pentru recompensă, dacă vor, pentru ca premiul să fie mai mare și mai atractiv.