- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un bărbat a mâncat la restaurant de 127 de ori fără să plătească. Cum a fost prins

30 Jan, 22:09 • Alexe Raluca
Un bărbat de 58 de ani din orașul olandez Delft a devenit cel mai păgubos client al restaurantelor locale, după ce a mâncat fără să achite nota de plată în cel puțin 127 de restaurante în ultimii ani. Într-un final, acesta a fost prins.
Un bărbat a mâncat la restaurant de 127 de ori fără să plătească. Cum a fost prins

La începutul acestei luni, poliția din Delft a fost chemată la un restaurant unde bărbatul a încercat să scape de plata consumației, pretinzând că are o problemă medicală.

Citește și: Cât costă 1 pahar de apă pe nota de plată a unui restaurant din Sibiu. Recenzia lăsată de un client al localului

Un bărbat a mâncat la restaurant de 127 de ori fără să plătească

Un barman a observat când bărbatul a început să comande și să ofere din mâncare și altor clienți, apoi a început să-și miște necontrolat brațul stâng, ca și cum ar suferi un accident vascular. Chiar dacă ambulanța a fost chemată la restaurant, paramedicii au constatat că bărbatul se prefăcea și au refuzat să-l ducă la spital, așa cum ceruse acesta.

Rămas în restaurant, bărbatul a primit nota de plată, dar a susținut că se simte rău și a amânat discuția cu proprietarul pentru mai târziu. Încercând să pară serios în privința eventualei plăți, bărbatul i-a dat proprietarului restaurantului numele și adresa lui. Cu toate acestea, unul dintre paramedici a observat că bărbatul a furnizat deja alte informații echipei medicale cu doar câteva minute înainte, așadar ceea ce a declarat clientul patronului a fost fals.

A crezut că poate să scape fără să plătească nota de peste o sută de euro prefăcându-se că este bolnav”, a spus unul dintre ospătarii restaurantului, potrivit Dutch News.

Proprietarul restaurantului a sunat la poliție, iar ofițerii care au venit la locație au realizat că au găsit un bărbat căutat de mult timp pentru aceleași fapte. La poliție au fost înregistrate nu mai puțin de 127 de plângeri împotriva lui pentru că a mâncat la restaurante fără să plătească. Bărbatul a fost arestat preventiv și va fi eliberat doar după ce își va plăti toate datoriile.

Un alt caz similar s-a întâmplat anul trecut și în Spania. Un bărbat de origine lituaniană în vârstă de 50 de ani a simulat de 20 de ori atacuri de cord în restaurante de lux pentru a evita să plătească nota.

Citește și: Experiența neplăcută avută de un client într-un restaurant de Cluj-Napoca! Suma colosală pe care a trebuit să o dea după ce a comandat o pizza