- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Un italian oferă o recompensă de 50.000 de euro ca să afle cine i-a otrăvit câinele. Beagle-ul a murit după ce mâncat chifteluțe în curtea casei

23 Nov, 09:44 • Bocioacă Bianca
Un italian oferă o recompensă de 50.000 de euro pentru a afla cine i-a otrăvit câinele. Beagle-ul avea 13 ani și a murit după ce a mâncat chifteluțe otrăvite, chiar în curtea casei.
Un italian oferă o recompensă de 50.000 de euro ca să afle cine i-a otrăvit câinele. Beagle-ul a murit după ce mâncat chifteluțe în curtea casei

Bărbatul a postat un mesaj emoționat după ce companionul său de 13 ani, un Beagle, a murit după ce a fost otrăvit, potrivit antena3.ro.

„La revedere, dragul meu prieten. Îți mulțumim pentru compania minunată de care am avut parte în acești 13 ani. Cu siguranță ne vom întâlni într-o zi din nou pentru multe plimbări și multe alergări pe pajiști și în păduri. Îți doresc și meriți un paradis plin de bresaola”, a scris Andrea Combi, un italian din Colico.

Citește și: O femeie a primit o amendă record după ce a abandonat pe stradă doi pui de câine

Beagle-ul și-a găsit sfârșitul după ce a consumat chiftele care conțineau otravă de șobolani. Deoarece a părut un act intenționat, italianul oferă o recompensă mare pentru cel care va descoperi persoana care a recurs la acest gest, mai exact 50.000 de euro.

Cum a murit Beagle-ul

„Oricine ne ajută să pedepsim exemplar acest/această josnic/ă, nedemn/ă, mizerabil/ă, familia Combi este dispusă să garanteze un cadou de 50.000. Le mulțumesc anticipat celor care îmi împărtășesc postarea”, 

a mărturisit Andrea.

Câinele, pe nume Snoopy, a murit în urma unor chinuri groaznice din cauza unei hemoragii care i-a măcinat ficatul și rinichii.

„Era un câine foarte bun, nu lătra niciodată, nu făcea probleme nimănui. Banii nu înseamnă nimic, ne este dor de câinele nostru”, a adăugat stăpânul lui Snoopy.

Citește și: Brandul de îmbrăcăminte Moncler a ajuns de râsul lumii. Designerii cer 400 de lire sterline pentru haine de câini care îi fac să arate „ca niște anvelope uzate”