- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

UNTOLD Dubai a dezvăluit scenele. 280.000 de oameni sunt așteptați la festivalul din Emirate

05 Dec, 19:22 • Alexe Raluca
UNTOLD, un festival recunoscut la nivel mondial pentru show-urile uluitoare și producțiile vizuale impresionante, își va face debutul în Orientul Mijlociu, în Expo City Dubai, între 15-18 februarie 2024.
UNTOLD Dubai a dezvăluit scenele. 280.000 de oameni sunt așteptați la festivalul din Emirate

Timp de 4 zile, UNTOLD va transforma Expo City Dubai într-un paradis al diversității muzicale și culturale. Peste 280.000 de oameni vor participa la festivalul din Emiratele Arabe Unite.

Citește și: Budapesta va avea un cartier cu zgârie nori „în stil Dubai”

UNTOLD Dubai a dezvăluit scenele marelui festival din Emirate

Reprezentanții UNTOLD ne invită să descoperim un tărâm magic, de peste 170.000 de metri pătrați, unde imaginația nu cunoaște limite. Un adevărat paradis al entertainment-ului și al inovației și cel mai interesant fenomen muzical din orașul viitorului, UNTOLD Dubai își prezintă scenele incredibile care vor defini această experiență extraordinară.

Mainstage-ul UNTOLD Dubai este un univers al sunetelor eclectice, locul dedicat superstarurilor la nivel global, fie că vorbim de DJ, artiști K-pop sau live act-uri. Aceasta este scena dedicată diversității de genuri muzicale.

Galaxy, casa techno a festivalului UNTOLD, este o scenă în care peisajul se schimbă constant datorită proiecțiilor de video-mapping. Setup-ul constă în obiecte astronomice, galaxii, particule de energie, portaluri și tuneluri spațiu-timp. Charlotte de Witte, Amelie Lens, Boris Brejcha, Jamie Jones, Loco Dice, Maceo Plex, Richie Hawtin, Stephan Bodzin sau Tale Of Us sunt artiștii care au creat la scena Galaxy o atmosferă unică pentru fanii stilului techno.

Scena Alchemy e un laborator dedicat alchimiștilor, acei artiști care reușesc să combine elemente din genuri diferite, de la trap, hip-hop, drum & bass cu un strop de culoare și dinamism cu reprezentanți ai genului Bollywood. Borgore, DJ Snow & MC Agent, Dope D.O.D., Dub FX & Woodnote, L’Entourloop & N’Zeng, Malaa, Netsky, Noisia (DJ Set), Sub Focus B2B Wilkinson sunt alchimiștii care au creat magie în timpul celor 4 zile și 4 nopți ale edițiilor precendente ale festivalului UNTOLD.

Un concept imersiv unde nu există noțiunea de spațiu ori timp, scena Time este tărâmul minunilor atemporale și locul care te invită la o călătorie printre clepsidre și hărți stelare. Scena Retro Fantesia este locul unde viitorul face o călătorie nostalgică, dedicată fanilor care care găsesc bucurie în amintiri.

Fiecare dintre scenele primului mega festival de muzică din Dubai promite să ofere o experiență muzicală în sine. De la diversitatea pe care o vor descoperi la Mainstage, la călătoria în universul techno de la scena Galaxy, la nostalgia fermecătoare a scenei Retro Fantesia, există ceva pentru fiecare iubitor de muzică. Festivalul UNTOLD Dubai, prezentat în colaborare cu Expo City Dubai, promite să ofere o experiență completă, cu genuri muzicale diverse.

La prima ediție a festivalului din Dubai sunt așteptați peste 70.000 de fani pe zi și, în toate cele 4 zile, peste 280.000 de participanți din toate colțurile lumii.

Înscrie-te pe site-ul oficial al festivalului untold.ae pentru a fi la curent cu ultimele noutăți. Cei care nu și-au achiziționat încă un abonament pentru UNTOLD, primul mega festival de muzică din Dubai, o pot face de pe untold.ae.

Citește și: Prețuri de Dubai în România. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare în fostul Intercontinental. Românii au rămas șocați când au văzut tarifele