- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Vestea momentului! Cum poți obține bani din Twitter. Un utilizator a încasat deja peste 24.000 de dolari

14 Jul, 22:29 • Lupu Alexandra
Twitter a făcut marele anunț. Cât de ușor este să faci bani prin platformă!
Vestea momentului! Cum poți obține bani din Twitter. Un utilizator a încasat deja peste 24.000 de dolari

Twitter a dat vestea cea mare. Utilizatorii pot obține venituri remarcabile, fiindcă Elon Musk vrea să motiveze creatorii de conținut, informează stiripesurse.ro.

Cum poți face bani prin Twitter

Creatorii de conținut populari de pe Twitter, care sunt și abonați Blue, primesc acum o cotă din veniturile generate din reclamele din paginile cu răspunsuri la postări. Câțiva utilizatori au confirmat deja că au început să primească bani de la Twitter. Unul dintre creatori susține că a primit peste 24.000 de dolari.

Plățile fac parte din planul lui Elon Musk. El își dorește să motiveze financiar creatorii de conținut. Sumele pe care le încasează acum utilizatorii reprezintă un procent încă necunoscut din banii generaţi de reclamele afişate în paginile cu răspunsuri la postările creatorilor de conţinut suficient de populari.

Citește și despre: Threads, aplicația lansată de Meta, cea mai rapidă ascensiune din toate timpurile. A ajuns la 100 de milioane de utilizatori în doar cinci zile

Pentru a obține bani din Twitter, utilizatorii trebuie să îndeplinească câteva condiții relevante. Oamenii trebuie să fie populari, în primul rând, la nivelul platformei de social media. Doar cei care au avut cel puţin cinci milioane de afişări în fiecare dintre ultimele trei luni sunt eligibili.

Totodată, persoanele interesate trebuie să fie membri Twitter Blue. În curând, platforma va lansa un sistem prin care creatorii de conținut să fie plătiți în acest fel. Și totul nu pare să fie o coincidență. Anunțul de la Twitter a apărut la o săptămână după ce Meta a lansat Threads, un rival pentru Twitter, care a trecut de 100 de milioane de utilizatori în mai puţin de cinci zile.

Twitter
Twitter

Mark Zuckerberg, șeful Meta, a recunoscut că popularitatea aplicației l-a luat prin surprindere. El a anunțat mai multe praguri de performanțădeppășite în primele două zile, de 2 milioane de utilizatori, 5 milioane, 10 milioane, 30 de milioane și 70 de milioane. Platforma nu a fost încă lansată în Europa.

Aplicația nu poate îmbina datele Threads decât cu cele de Instagram. Din acest motiv, se lucrează în momentele actuale pentru a armonizarea acestui aspect cu legislația europeană. Elon Musk a rămas surprins de ascensiunea Threads, platforma care este, practic, o clonă a Twitter. În momentul de față, Twitter are circa 350 de milioane de utilizatori. Threads are șanse foarte mari să depășească Twitter într-un timp destul de scurt.

Vezi și: Zuckerberg vs Musk, runda 1: Proprietarul Instagram a lansat Threads, rivalul Twitter, în 100 de ţări. Zuckerberg: „5 milioane de conturi, create în patru ore”