- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Vrei să primești 30.000 de euro? Tot ce trebuie să faci este să te muți în această regiune a Europei!

05 Nov, 08:15 • Oprea Alina
O regiune din Europa oferă suma de 30.000 de euro dacă te muți! Pentru a putea beneficia de această sumă, trebuie să îndeplinești anumite condiții care sunt impuse de regiunea în cauză!
Vrei să primești 30.000 de euro? Tot ce trebuie să faci este să te muți în această regiune a Europei!

În Europa, există o regiunea foarte cunoscută de turiști, care oferă viitorilor locuitori suma de 30.000 de euro, însă doar dacă aceștia îndeplinesc anumite condiții! Ar părea ireal, însă este totul veridic, iar persoanele care doresc să își schimbe stilul de viață, într-un loc unde clima este mai caldă, iar pastele sunt frecvent preparate, aici este locul tău!

Citește mai multe despre: O italiancă s-a mutat definitiv în România, după ce s-a îndrăgostit de limba noastră. Daria a descoperit „la dolce vita” la București: „Pot să văd spre exemplu unde a locuit Mihai Eminescu”

Regiunea care oferă zeci de mii de euro pentru viitorii locuitori!

Dcaă preferi o zonă caldă, însorită și cu multe paste, regiunea italiană Calabria este locul perfect. Mai mult decât atât, aceasta oferă suma de 30.000 de euro pentru cei care doresc să se mute în această regiune, care este înconjurată de plaje superbe și ar putea fi locul ideal pentru orice persoană dornică de o schimbare. Totodată, scopul acestei decizii vine în urma unei scăderi îngrijorătoare a populației sale.

30.000 de euro dacă te muți aici!
30.000 de euro dacă te muți aici!

De aseemenea, această regiune poate oferi senzația viitorului locuitor că trăiește într-o vacanță permanentă. Pentru a beneficia de această sumă oferită, există o singură condiție pe care oamenii trebuie să o îndeplinească. Aceasta prevede ca persoana care dorește să se mute în această regiune și să primească banii, să aibă sub 40 de ani și să fie dispus să se mute în 90 de zile. Mai mult decât atât, pentru a se muta în Calabria, toți cei care își doresc să beneficieze de bani trebuie să aibă o idee pentru a începe o afacere într-unul dintre sate sau să lucreze într-un loc din acel sat care au nevoie de angajaţi.

Multe afaceri sunt căutate!

Totuși, numerarul va fi plătit fie în rate lunare până la suma de puțin peste 1.000 de euro pe o perioadă de trei luni, fie ca o sumă forfetară unică pentru a ajuta la finanșțarea unei noi afaceri, potrivit Spynews.

30.000 de euro pentru a te muta aici!
30.000 de euro pentru a te muta aici!

În schimbul acestei „afaceri”, locuitorii sunt nevoiți să știe că restaurantele, magazinele sau hotelurile sunt unele dintre cele mai căutate afaceri de către consilierii regionali.

Citește mai multe despre: Italia, în fruntea pieței europene a pastelor. Mai mult de 6 milioane de tone de paste făinoase au fost produse anul trecut în Europa