- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

1800 de euro, tichete de masă, cazare asigurată şi transport decontat. Jobul care cucerește piața muncii din România

05 Aug, 22:17 • Bumbeneci Diana
Un nou job cucerește piața muncii din România. Salariu este cuprins între 1200 și 1800 de euro, iar la angajare se oferă multiple beneficii.
1800 de euro, tichete de masă, cazare asigurată şi transport decontat. Jobul care cucerește piața muncii din România

În ziua de azi, în România, un şef de sector agricol câştigă între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună. Ana Vişian, marketing manager, BestJobs a explicat ce trebuie să faci pentru acest venit lunar.

Cu ce se ocupă un șef sector agricol

Pentru rolul de şef sector agricol, angajatorii recrutează specialişti cu experienţă în activităţi agricole şi în coordonarea lucrătorilor şi echipelor, experienţă în utilizarea utilajelor agricole şi permis de conducere categoria B.

Un angajat pe poziţia de şef de sector agricol are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.800 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Te mai poate interesa și: Automobilul românesc, comoară pe cale de dispariție. Povestea lui Mihai Olar, rădăuțeanul care a salvat de la fier vechi o Dacia 1300. „Darul mai departe unei persoane care nu caută să se îmbogățească de pe urma moștenirii”

Job sector agricol
Job sector agricol

Agricultura reprezintă una dintre ramurile importante ale economiei naţionale, contribuţia acesteia la PIB-ul ţării fiind de aproximativ 6%. Este un sector vast şi divers, cu o ofertă variată de joburi. Pentru rolul de şef sector agricol, angajatorii recrutează specialişti cu experienţă în activităţi agricole şi în coordonarea lucrătorilor şi echipelor, experienţă în utilizarea utilajelor agricole şi permis de conducere categoria B. Totodată, capacitate de decizie şi asumare a responsabilităţii, spiritul de echipă şi bune abilităţi de comunicare, buna gestionare a timpului şi organizarea activităţii sunt calităţi importante pentru a îndeplini responsabilităţile pe care rolul le presupune. Salariul variază între 1.200 şi 1.800 euro net lunar“, a explicat Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

La acest loc de muncă, angajatorul oferă o serie de beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice. Principalele sunt: prime de Paşte şi Crăciun, tichete de masă, cazare asigurată şi transport decontat.

La momentul scrierii articolului, 50 de posturi vacante pentru poziţia de şef sector agricol sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Arad, Iaşi, Olt.

Vezi și: EXCLUSIV| De la pasiune la afacere. Povestea lui Teodor, tânărul care și-a dedicat ani la rând ajutându-i pe cei din jur să se facă bine. „A devenit un stil de viață. Nu m-aș vedea să fac altceva chiar dacă ar fi câștiguri mult mai mari”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult