- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

2.833 de primării primesc bani de la Guvern. Iată lista completă

19 Dec, 16:01 • Bumbeneci Diana
Vin bani pentru primării, din fondul de rezervă al statului. Iată lista UAT-urilor care vor primi sprijin în perioada sezonului rece.
2.833 de primării primesc bani de la Guvern. Iată lista completă

Executivul condus de Nicolae Ciucă oferă astăzi primăriilor peste 924 de milioane de lei din Fondul de rezervă, bani obținuți din colectarea TVA. Hotărârea de Guvern se află pe ordinea de zi a ședinței de lucru.

2.833 de primării primesc bani de la Guvern

Banii oferiți de coaliția de guvernare vor putea fi utilizați de Unitățile Administrativ Teritoriale pentru cheltuieli curente și de capital. Vor fi finanțate anumite categorii de cheltuieli de strictă necesitate precum cheltuieli de funcţionare (salarii, iluminat public şi întreţinerea acestuia, salubritate, etc.), sentințe, cofinanțarea proiectelor, asigurarea cu energie termică, corecții financiare, cheltuieli de capital cât şi alte cheltuieli neprevăzute.

Bani de la Guvern pentru primării
Bani de la Guvern pentru primării

Citește și: Raiffeisen Bank lovește în salariile românilor, chiar înainte de sărbători! Mesajul companiei austriece, după ce românii nu și-au primit salariile

În Capitală, Guvernul va oferi bucureștenilor suma de  2,7 milioane lei, beneficiar fiind Primăria Sectorului 6. De partea cealaltă, în Ilfov, Guvernul va oferi suma de Ilfov 26,5 milioane. Iată lista cu toate zonele care vor primi bani de la Guvern, prin noua decizie.

Bani pentru UAT

Citește și: România îi răspunde dur Austriei, după votul negativ pentru aderarea la Schengen. Lucian Bode: „Domnule ministru, aţi făcut un joc politic nedemn de o ţară”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult