- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

50% reducere a impozitului în 2024. Cine sunt românii care vor avea șansa să plătească mai puțin

04 Nov, 19:12 • Bumbeneci Diana
Reducere a impozitului cu 50%, în 2024. Olguța Vasilescu anunță cine are parte de acest mare beneficiu.
50% reducere a impozitului în 2024. Cine sunt românii care vor avea șansa să plătească mai puțin

Impozite mai mici pentru români. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, anunță astăzi că, în anul 2024, anumiți proprietari de apartamente vor beneficia de o reducere a impozitului cu 50%.

Cine beneficiază de impozite mai mici

Potrivit Olguței Vasilescu, cei care și-au refăcut fața blocului pot solicita reducerea cu 50% a impozitului pe proprietate, pentru o perioadă de trei ani, la Direcția de Taxe și Impozite.

Olguța Vasilescu a mai explicat că „primii locatari care vor beneficia, în 2024, de reducerea impozitului cu 50%, deoarece și-au refăcut fațadele blocurilor, sunt cei care aparțin Asociației de Proprietari numărul 3, din cartierul craiovean Valea Roșie”.

Vezi și: A nins ca în povești în România! Imaginile cu zăpada așternută pe șosea au făcut înconjurul mediului online

Olguța Vasilescu
Olguța Vasilescu

Anunțul făcut astăzi de Olguța Vasilescu:

„Primii locatari care vor beneficia, în 2024, de reducerea impozitului cu 50%, deoarece și-au refăcut fațadele blocurilor, sunt cei care aparțin Asociației de Proprietari numărul 3, din cartierul craiovean Valea Roșie.

Reamintesc tuturor craiovenilor că le revine obligația întreținerii fațadelor imobilelor, iar dacă nu o fac sunt pasibili de amenzi.

În cazul în care și-au refăcut fațadele, ei pot solicita reducerea cu 50% a impozitului pe proprietate, pentru o perioadă de trei ani, la Direcția de Taxe și Impozite.

Felicitări pentru proprietarii care au înțeles necesitatea reparării fațadei chiar dacă nu au agreat să intre în programul de finanțare a reabilitării termice pe fonduri europene și pentru președinta Asociației, doamna Maria Stan!”.

Poți citi și: Cine sunt românii care vor fi loviți de limitarea plăților cash. Andrei Caramitru: „Vreo câteva sute de mii, care urlă. Dacă își iau Mercedes și nu Lamborghini și dau mai puțin cash la amantă tot sunt ok la final”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult