- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

A plouat cu amenzi în locurile de parcare interzise din București. Peste 10.000 de amenzi, în doar câteva săptămâni

05 Mar, 16:44 • Bumbeneci Diana
Un Sector din Bucureşti a scos tunurile grele împotriva parcărilor interzise: Peste 10.000 de amenzi au fost aplicate doar într-o lună.
A plouat cu amenzi în locurile de parcare interzise din București. Peste 10.000 de amenzi, în doar câteva săptămâni

În ultima lună s-au dat peste 10.000 de amenzi sau au fost trimise comunicări pentru parcări în locuri interzise, precum pe treceri de pietoni sau în staţii STB, spune, sâmbătă, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță ZF.

Peste 10.000 de amenzi în București

Clotilde Armand a transmis, în acest weekend, pe pagina sa personală de Facebook, că se dau amenzi serioase pentru cei care au impresia că „nesimţirea şi tupeul primează în faţa celor care vor TrotuareLibere şi un oraş unde bunul simţ să nu fie pe cale de dispariţie”.

Astfel, spune primarul Sectorului 1, Poliţia Locală a intensificat în ultimele luni amenzile pentru parcările ilegale.

Mai poți citi: Sistemul românesc de pensii, nedrept pentru o parte dintre români. Un agricultor are o pensie egală cu venitul unui român care nu a muncit nici măcar o zi în viața sa

Amenzi parcări
Amenzi parcări

„În ultima lună s-au dat peste 10.000 de amenzi/comunicări pentru parcari în locuri interzise (treceri de pietoni, staţii STB etc). Chiar dacă măsura de la Sectorul 1 este un record pentru Bucureşti eu sunt de părere că nu este suficient pentru câtă nesimţire au unii. Le vom răspunde pe măsură”, spune primarul Clotilde Armand.

Potrivit autorităților din Sectorul 1 al Municipiului București, în perioada 2021-2022 au fost ridicate 4.250 maşini, faţă de 1.254 în perioada 2018-2019. Peste 320 de maşini au fost deja valorificate.

În acest context, primarul Clotilde Armand face apel la cetăţeni să semnaleze la telefonul 021.9540 prezenţa pe domeniul public a maşinilor vechi abandonate, care îngreunează atât traficul pietonal, cât şi cel rutier.

Citește și: Continuă spectacolul dezvăluirilor pe tema pensiilor speciale! Un pensionar militar din România și-a publicat talonul de pensie din februarie 2023

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult