- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Achiziție record la Distribuţie Energie Electrică România. 64 de milioane de lei pentru servicii de citire a contoarelor

05 Jun, 13:50 • Bumbeneci Diana
Distribuție Energie Electrică România continuă seria achizițiilor record. Au fost investite 64 de milioane de lei pentru achiziția contoarelor.
Achiziție record la Distribuţie Energie Electrică România. 64 de milioane de lei pentru servicii de citire a contoarelor

Distribuție Energie Electrică România (DEER), deținută de grupul Electrica, alocă 63,554 milioane lei, fără TVA, pentru servicii de citire contoare de energie electrică, potrivit anunţului de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), transmite Agerpres.

Achiziție record la Distribuţie Energie Electrică România

Potrivit sursei citate, achiziţia implică încheierea unui acord-cadru, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

„Prestarea serviciului de citire contoare de energie electrică se va desfăşura în toată aria de licenţă a DEER în zonele Transilvania Sud, Transilvania Nord şi Muntenia Nord”, se precizează în caietul de sarcini.

Vezi și: Se confirmă inaugurarea primului tronson din A0. Când ar putea fi gata lotul de 19 km

Contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 iunie 2023, ora 15:00.

Durata pentru care se va presta activitatea de citire este de 18 luni pe baza de acord cadru.

Distribuţie Energie Electrică Romania asigură distribuţia energiei electrice pentru 3.967.842 de locuri de consum, pentru care energia electrică este asigurată prin intermediul furnizorilor licenţiaţi de ANRE. Societatea este prezentă în județele Cluj, Bihor, Maramureș, Satu-Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu, Brăila, Buzău, Dâmbovița, Galați, Prahova și Vrancea.

Citește și: Ședință de urgență la Guvern. După ce sindicaliștii au respins oferta, Ciucă forțează adaptarea OUG

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult