- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât câștigă un influencer în România, în 2022. Suma colosală primită de Adelina Pestrițu din activitatea online

17 Oct, 13:09 • Claudia Simion
Adelina Pestrițu se bucură de un succes răsunător în online. Câștigă sume frumoase de bani din activitatea sa de pe Instagram și are și o mulțime de urmăritori.
Cât câștigă un influencer în România, în 2022. Suma colosală primită de Adelina Pestrițu din activitatea online

Adelina Pestrițu duce o viață la care multe din urmăritoarele sale doar visează. Se bucură de popularitate, e printre cele mai apreciate și urmărite vedete de la noi și, în plus, are venituri impresionante din pasiunea ei.

Ce-i drept, Adelina Pestrițu și muncește mult, căci este influencer full time. Are proiecte peste proiecte, inclusiv multe campanii publicitare. Vedeta reușește să onoreze nu mai puțin de 20 de contracte simultan. Lucrează șapte zile din șapte fără oprire, însă în același timp reușește să se dedice și vieții de familie, nu neglijează deloc din acest aspect.

Pe Instagram are o comunitate de peste 1,8 milioane de urmăritori, iar pe Tik Tok 1,7 milioane.

Adelina Pestrițu ar fi, în momentul de față, cel mai bogat influencer din România. Până în septembrie 2020 ar fi avut încasări de circa jumătate de milion de euro din activitatea de pe Social Media, dar și din afacerile cu bijuterii și articole vestimentare, conform Playtech. Este, într-adevăr, o sumă colosală pentru oamenii de rând, dar e important de știut că reușește să o obțină cu sacrificii uriașe, muncind din greu.

„Pe lângă toată munca pe care am depus-o, am avut norocul să adun oameni frumoși în comunitatea mea, oameni care sunt fideli, care îmi sunt prieteni de foarte mult timp. Activez în mediul online de peste 11 ani. Mai întâi am apărut pe Facebook, apoi pe Instagram și TikTok. Nu pot să spun că am fost atrasă din prima de TikTok, dar ulterior am văzut că se poate face content educativ, pe care oamenii să-l aprecieze. Îmi place să fiu alături de oameni și, dacă pot, să ajut.

Meseria de influencer cere, cu adevărat, sacrificii și multă implicare. Dacă îți dorești să dormi mult, să ai mult timp liber, să îți ții viața super privată, să stai departe de hateri, înseamnă că nu e pentru tine acest job. Pentru mine este o meserie, pentru că e principala mea sursă de venit și fac asta full-time. De cum mă trezesc, până când mă pun în pat să dorm, asta fac: creez conținut pentru cei care mă urmăresc. Chiar aș fi onorată să le pun telefonul în mână celor care au astfel de păreri despre influenceri, cum că ar sta degeaba și că e simplu ce fac”, declara Adelina Pestrițu în urmă cu ceva vreme pentru Protv.ro.

Citește și Cât câştigă o asistentă tv în 2022! Impresionantul salariu al Ramonei Olaru de la Antena 1! „Nu mă aşteptam nici eu!”